Νεκρός 77χρονος σε τροχαίο

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΣΕΚΡΟΥΣΕ ΣΕ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟ ΙΧ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ «ΙΑΝΟΣ»

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2024 13:16

Ο 77χρονος Χρήστος Γ. Μπικιώτης από τη Χαρά του Δήμου Κιλελέρ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 14.30 χθες το μεσημέρι στο 28° χλμ της εθνικής οδού Ε.Ο. Λάρισας –Φαρσάλων.
Το δυστύχημα σημειώθηκε μεταξύ των χωριών Ζαππείου και Χαράς και στο τμήμα της εθνικής οδού όπου εκτελούνται εργασίες στο πλαίσιο του έργου «Αποκαταστάσεις τεχνικών έργων – οδοστρωμάτων ανατολικού τομέα οδικού δικτυού δ. Φαρσάλων από τη θεομηνία Ιανός», λόγο για τον οποίο είχαν εκδοθεί προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με κατάληψη της μιας λωρίδας κυκλοφορίας και η κυκλοφορία διεξαγόταν εκ περιτροπής.

Κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 77χρονος, ενώ κινούνταν με κατεύθυνση από Φάρσαλα προς Λάρισα, συγκρούστηκε νωτομετωπικά με το προπορευόμενό του και ομόρροπα κινούμενο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονος από την Κοζάνη.
Από τη σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων, ο 77χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν ο 54χρονος και η 52χρονη συνεπιβάτιδα και σύζυγός του, οι οποίοι, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκαν στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.  
ΔΡΟΜΟΣ «ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ»
Με αφορμή το χθεσινό θανατηφόρο, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Θεσσαλίας και περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Τσιαπλές σε δήλωσή του σημειώνει πως «λόγω της πολύχρονης και εγκληματικής απραξίας και κοροϊδίας, των κυβερνήσεων Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που δεν κατασκεύασαν έναν σύγχρονο και ασφαλή δρόμο που θα συνδέει τη Λάρισα με τα Φάρσαλα, άλλος ένας συνάνθρωπός μας έχασε τη ζωή του και δύο τραυματίστηκαν σε τροχαίο στον δρόμο «καρμανιόλα». Ο μεγάλος κατάλογος των νεκρών και τραυματισμένων δεν θα έχει τελειωμό, αν δεν ξεσηκωθούν οι κάτοικοι της περιοχής και όσοι αναγκάζονται να τον χρησιμοποιούν, απαιτώντας να μπει τέλος στην κοροϊδία και στο πινγκ-πονγκ ευθυνών Κυβέρνησης – Περιφέρειας, διεκδικώντας να κατασκευαστεί επιτέλους σύγχρονος και ασφαλής δρόμος, με την παράκαμψη όλων των οικισμών και ασφαλή σύνδεση μ’ αυτούς».
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass