Οι λειτουργοί της δικαιοσύνης τίμησαν τον προστάτη της Αγιο Διονύσιο

* «Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ» ΤΟΝΙΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.Λ. ΤΡΥΦ. ΤΣΑΤΣΑΡΟΣ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2024 14:00

Τον προστάτη της Δικαιοσύνης, Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη, τίμησαν χθες, δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί, δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι της Λάρισας.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου τελέσθηκε Θεία Λειτουργία, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών. Τον πανηγυρικό εκφώνησε ο εφέτης Δημ. Τσίτσιας (φωτ.) κάνοντας εκτενή αναφορά στον βίο και το έργο του Αγίου, ενώ με αφορμή τον εορτασμό ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Τρύφων Τσάτσαρος σε δήλωσή του τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Όλοι μας αποζητούμε την ευλογία του προστάτη μας του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να σηκώσουμε το βάρος που αναλογεί στον καθένα μας. Και στην πόλη μας είναι αλήθεια ότι το βάρος αυτό είναι αυξημένο. Και σε πανελλήνιο επίπεδο, όμως, η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι δυσκολότερη χρονιά, έχουμε εκτεταμένες αλλαγές στον χώρο της δικαιοσύνης, αλλαγές που καλούμαστε να εφαρμόσουμε, χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί οι όροι εκείνοι με τους οποίους θα έχουμε την ομαλότερη δυνατή μετάβαση».
Στο έργο του Αγίου αναφέρθηκε με δήλωσή της και η αντιπεριφερειάρχης Μαρία Γαλλιού ευχόμενη σε όλους. Στις εκδηλώσεις, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν η διευθύνουσα του Εφετείου Μαρία Λιάνου, η διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Σοφία Αποστολάκη, η διευθύνουσα το Πρωτοδικείο Λάρισας Θεοδώρα Τέτσιου, ο αντιδήμαρχος Λάρισας Ανδρ. Ανδριτσόπουλος, η διοίκηση του Δ.Σ.Λ. και του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων, δικαστικοί λειτουργοί, δικηγόροι, δικαστικοί υπάλληλοι και εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ., της Π.Υ., της 1ης Στρατιάς και της στρατιωτικής δικαιοσύνης. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση στο κέντρο «Φρούριο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass