Επενδυτικά ανοίγματα του ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου

* ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2024 13:05

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Του ανταποκριτή μας)

Γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Επεξεργασίας και Πώλησης Οπωροκηπευτικών Προϊόντων Τυρνάβου (Α.Σ.Ε.Π.Ο.Π.), σε ένα πολύ καλό κλίμα διαλόγου.

Στη συνέλευση υπερψηφίστηκε ο ισολογισμός και ο προϋπολογισμός του 2024 που δε θα έχει μεταβολές και θα κινηθεί στα περσινά επίπεδα.
Ανακοινώθηκε ότι ολοκληρώθηκε το επενδυτικό πρόγραμμα δημιουργίας ενός υπερσύγχρονου συσκευαστήριου, που είναι ασφαλές και λειτουργικό, ενώ θα βοηθήσει στη μείωση του κοστολογίου της συσκευασίας.
Επίσης, ο Συνεταιρισμός μετέχει σε Πρόγραμμα «Ερευνώ- Καινοτομώ» του ΕΣΠΑ 2021 – 2027, με αντικείμενο την έρευνα σχετικά με εχθρούς καλλιεργειών, καθώς και σε πρόγραμμα με ωφέλιμα ζιζάνια, τα οποία μπορούν να αποδώσουν καλή ανθοφορία και καρπόδεση στα οπωροφόρα δέντρα, αλλά και να μειώσουν τα ζιζανιοκτόνα. Αυτοί οι φάκελοι κατατέθηκαν και είναι προς έγκριση. Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου Λάμπρος Ντέλας τόνισε πως «πλέον ο Συνεταιρισμός έχει τέτοια οικονομική διαχείριση που έχει προβάλει άλλο πρόσωπο στις αγορές και στα τραπεζικά συστήματα.
Η οικονομική διαχείριση έχει στόχο το όφελος του μέλους – παραγωγού και αυτό φαίνεται από την αύξηση που έκανε στις τιμές των σταφυλιών που ανακοινώθηκαν στη σύσκεψη. Οι τιμές βρίσκονται στο 0,55 σε σχέση με πέρυσι που ήταν στα 0,45, δίνοντας, δηλαδή, 10 λεπτά αύξηση, ενώ μέχρι τώρα ο ΑΣΕΠΟΠ έχει προβεί σε δύο πληρωμές προκαταβολές προϊόντων και τις επόμενες μέρες θα πληρωθεί από 15 λεπτά το μοσχάτο και το κρυστάλλι Τυρνάβου».
Τέλος, εγκρίθηκε ο φάκελος για το έργο που αφορά επέκταση των ψυγείων 3 εκατομμυρίων κιλών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass