Παραδίδεται το Γυμνάσιο - Λύκειο Καλλιθέας

* ΑΥΤΟΨΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2024 16:30

Ολοκληρώνονται εντός των ημερών οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του Γυμνασίου - Λυκείου Καλλιθέας και παραδίδεται στη σχολική κοινότητα ένα λειτουργικά και αισθητικά βελτιωμένο διώροφο κτίριο.

Την πορεία εργασιών του έργου με τίτλο «Παρεμβάσεις Εξοικονόμησης ενέργειας στο Γυμνάσιο - Λύκειο Καλλιθέας του Δήμου Ελασσόνας» διαπίστωσε σε επίσκεψή του ο δήμαρχος Ελασσόνας, Ν. Γάτσας, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Αθ. Γεροφωκά και Ελ. Ταζέ, τον δημοτικό σύμβουλο Δ.Ε. Ολύμπου, Θ. Κωσταφάκα, και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας, Θ. Βαρνά. Στον χώρο του αναβαθμισμένου σχολείου ο δήμαρχος δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Παραδίδουμε σε λίγες μέρες ένα ακόμα σχολείο ενεργειακά αναβαθμισμένο και αισθητικά βελτιωμένο. Το Γυμνάσιο - Λύκειο Καλλιθέας θωρακίστηκε ενεργειακά και προσφέρει καλύτερες συνθήκες σχολικής ζωής στους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς. Θα συνεχίσουμε με την ίδια ένταση με ακόμα περισσότερες παρεμβάσεις σε όλα τα σχολεία του Δήμου για μεγαλύτερη ασφάλεια, υγιεινή και προστασία για τις σχολικές κοινότητες. Θέλω να ευχαριστήσω την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για την τεράστια συμβολή της στην ταχεία και επιτυχή υλοποίηση των έργων». Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο κτίριο του Γυμνασίου - Λυκείου Καλλιθέας Ελασσόνας περιλάμβαναν θερμομόνωση κελύφους (τοίχους, δώματα, στέγες), αντικατάσταση κουφωμάτων, αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης και αντικατάσταση φωτιστικών. Το έργο είχε προϋπολογισμό 807.240 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και χρηματοδοτήθηκε από το ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass