Ξύπνησαν φόβοι «Ντάνιελ» στη Λάρισα

* Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΡΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΠΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2024 14:30
Είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο στη Λάρισα, με την πρώτη βροχή, να χαλάνε οι φωτεινοί σηματοδότες και να δημιουργούνται συνθήκες κυκλοφοριακού χάους,  όπως έγινε χθες και στη διασταύρωση των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου, Τρικάλων και Ιωαννίνων, καθώς και στη διασταύρωση Ηρώων Πολυτεχνείου με Καρδίτσης Είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο στη Λάρισα, με την πρώτη βροχή, να χαλάνε οι φωτεινοί σηματοδότες και να δημιουργούνται συνθήκες κυκλοφοριακού χάους, όπως έγινε χθες και στη διασταύρωση των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου, Τρικάλων και Ιωαννίνων, καθώς και στη διασταύρωση Ηρώων Πολυτεχνείου με Καρδίτσης

Έντονη ήταν η χθεσινή βροχόπτωση που ξεκίνησε από το βράδυ της Τρίτης και συνεχίστηκε μέχρι χθες νωρίς το μεσημέρι στην περιοχή της Λάρισας.

Τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία ήταν πολύ λίγα και μικρής έκτασης, όμως η ανησυχία του κόσμου ήταν έντονη.
Ο λόγος είναι φυσικά, πως η σκέψη όλων πήγε στα περσινά καιρικά φαινόμενα, που οδήγησαν στις πλημμύρες μετά από συνεχόμενες ημέρες βροχόπτωσης τόσο στη Λάρισα, όσο και σε άλλες περιοχές.  Προβλήματα παρατηρήθηκαν με τη λειτουργία φαναριών στην πόλη, κατά μήκος της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, τόσο στη διασταύρωση με την οδό Καρδίτσης, όσο και στη διασταύρωση με Λαγού και Ιωαννίνων στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο, που προκάλεσαν κυκλοφοριακή σύγχυση σε οδηγούς.
Η χθεσινή βροχόπτωση δεν απασχόλησε σε μεγάλο βαθμό την Πυροσβεστική. Ένα περιστατικό που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ήταν η πτώση μεγάλου κλαδιού κάτω από τον Άγιο Αχίλλιο, κοντά στον κυκλικό κόμβο, χθες το πρωί, χωρίς ωστόσο να τραυματίσει κάποιον πολίτη.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για σήμερα Πέμπτη στη Θεσσαλία προβλέπεται να υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στις Σποράδες και από το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές. Εξασθένηση των φαινομένων τις βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.
Για αύριο Παρασκευή ο καιρός προβλέπεται άστατος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Gallery άρθρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass