Εχασε ματς, αλλά ελπίζει η Ανθούπολη

Ηττήθηκε χθες από τον Ατρόμητο Παλαμά με 3-0

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2024 12:14

Την ήττα γνώρισε χθες η Ανθούπολη από τον Ατρόμητο Παλαμά

με σκορ 3-0, στο πλαίσιο των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική, όνειρο που τελικά μένει απραγματοποίητο.
Η ομάδα της Ανθούπολης δέχθηκε ένα γρήγορο γκολ και πήγε στο ημίχρονο με σκορ 0-2, έχοντας αρκετά προβλήματα στον αμυντικό τομέα.
Για ένα 20λεπτο στην αρχή του δεύτερου μέρους, οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες ιδιαίτερα με τον Βλαχάκη, αλλά δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Στο 63’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο προπονητής του Παλαμά Γιάννης Μπουρνάκας για διαμαρτυρία, με τους φιλοξενούμενους να σημειώνουν και τρίτο γκολ στο 81’ και έτσι κάπου εκεί όλα τελείωσαν οριστικά. Παθιασμένοι παρουσιάστηκαν οι φιλοξενούμενοι και με ψυχικά αποθέματα αλλά και ευστοχία, κατάφεραν να πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη που πιθανότατα θα τους δώσει και το εισιτήριο της ανόδου.
Στο 6’ από κόρνερ της Ανθούπολης ο Τσάτσος πήρε την κεφαλιά που πέρασε άουτ. Στο 8’ ωραία συνδυάστηκαν οι φιλοξενούμενοι, έχοντας καλή ανάπτυξη και ο Μυργιώτης με ωραίο ευθύβολο σουτ άνοιξε το σκορ για το 0-1.
Στο 24’ από κόρνερ, ο Αναγνώπουλος στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά, μπλόκαρε ο Ντιντής. Στο 40’ από κόντρα, ο Αναγνώπουλος έκανε το σουτ στη γωνία για το 0-2.
Στο 50’ ο Παπαδάκος τη σέντρα, ο Βλαχάκης το σουτ, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Παλαμά. Δύο λεπτά μετά ο Αναγνώστης έκανε τη σέντρα, ο Πανταζής από καλή θέση έπιασε το σουτ, αλλά πάλι μπλόκαρε ο Καραμάνης.
Στο 56’ η Ανθούπολη έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της. Τη σέντρα έβγαλε ο Καραμπούζης και ο Βλαχάκης ανενόχλητος έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ.
Στο 74’ ο Μυργιώτης είχε δοκάρι για τον Παλαμά. Και στο 81’ ο Λόζος με ιδανικό τελείωμα ύστερα από σύγχυση της άμυνας της Ανθούπολης διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Διαιτητής ήταν ο κ. Τικόζογλου με βοηθούς τους κ.κ. Χατζηβασιλείου και Αγγελόπουλο (Μακεδονίας).
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Μιχάλης Ζιώγας): Ντιντής, Καραμπούζης, Πανταζής (85’ Νάστας), Τσάτσος (85’ Καραγιάννης), Λάϊος, Μούτσα, Σέσι, Παπαδάκος, Βλαχάκης, Κουβελάς (46’ Γιαννακόπουλος), Αναγνώστης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ (Γιάννης Μπουρνάκας): Καραμάνης, Πολύζος, Λιλολάρι, Μπλατσέρι, Μπιτέλης (76’ Τζέκος), Μυργιώτης (76’ Παπαδημητρίου), Ισούφης (65’ Εκίζογλου), Θεολόγης, Καράβας, Αναγνώπουλος (53’ Λόζος), Τεντολούρης (65’ Πυργιώτης).
Κερδiζει τον αγωνα στα χαρτια η Ανθουπολη
Σύμφωνα με έγκυρες χθεσινοβραδινές πληροφορίες, η Ανθούπολη μπορεί να έχασε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης από τον Ατρόμητο Παλαμά με 3-0, όμως κερδίζει τον αγώνα στα χαρτιά. Αναμένεται να κάνει λοιπόν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Λόζου, ο οποίος είχε συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες και παίρνει έτσι τους τρεις βαθμούς, που την οδηγούν στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass