ΗΛΙΑΣ ΣΕΛΙΩΝΗΣ

Στο club του παραδείσου

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2024 11:30

«Έφυγε η ψυχή των παλαιμάχων... Φαίνεται στο Club του Παραδείσου της ΑΕΛ έλειπε το χιούμορ και το χαμόγελο και μας τον πήραν νωρίς».

Αυτά είπε χθες ο αρχηγός της κυπελλούχου ΑΕΛ 1985 Τάκης Παραφέστας αποχαιρετώντας τον παλαίμαχο παίκτη της ομάδας Ηλία Σελιώνη (απεβίωσε προχθές σε ηλικία 65 ετών) στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου, όπου βρέθηκαν όλοι για να τον δούνε για στερνή φορά.
Συγκινητική η στιγμή όταν κουβαλούσαν το φέρετρο κατά την έξοδο από την εκκλησία, σκεπασμένο με τη φανέλα της ΑΕΛ, ο νυν προπονητής της ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης μαζί με τους Τάκη Παραφέστα, Μπάμπη Ντόσα, Γιάννη Κουβεντάρη, Νίκο Βλαχούλη, Θωμά Δράμαλη, Κώστα Μαλουμίδη, Σπύρο Οικονόμου (ταχυδρόμος, στόπερ στην ομάδα του Αβέρωφ) και τον διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ, Τάσο Χριστακόπουλο.
Παρέστησαν ο δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος, μαζί με τους αντιδημάρχους Χρ. Τερζούδη, Δημ. Λεωνιδάκη και Βάιο Κυριτσάκα, ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, η νυν ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ (ο αντιπρόεδρος Γιάννης Νταβέλης, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης, παίκτες και στελέχη), παλαίμαχοι (Βασίλης Καραπιάλης, Δημήτρης Αβραμούλης, Γιάννης Λόης, Γιάννης Γκαλίτσιος, Χρήστος Ανδρεούδης, Κώστας Παπαρίζος, Θεολόγης Παπαδόπουλος, Γιάννης Αλεξούλης, Χρήστος Ζιάκος, Μιχάλης Ταμπάρας, Λάκης Παγκαρλιώτας, Ρίζος Λέλης, Νίκος Αργυρούλης, Δημήτρης Τσακμακίδης, Κώστας Κολομητρούσης, Χρήστος Μιχαήλ, Γιώργος Πλίτσης, Λευτέρης Τιούτιος, Κώστας Σταματίου, Γιώργος Κοσμάς, Νίκος Θεοδώρου, Φάνη Μπαντραλέξη, Κώστας Αργυρίου, Τάσος Μπεριτζάς, Νίκος Κακαγιάννης, Δημήτρης Τζιότζιος, Βαγγέλης Νασιάκος, Γιάννης Γκόλαντας, Βαγγέλης Κώτσιος, Δημήτρης Δρυστέλλας, Τριαντάφυλλος Μάγγος, Θάνασης Τσώτσος, οι προαναφερόμενοι στην αρχή του κειμένου και άλλοι), ο πρόεδρος της ΕΣΠΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος της Ερασ. ΑΕΛ Λάμπρος Ιωακείμ (αποχαιρέτησε τον Ηλία Σελιώνη με τη φωνή «Αθάνατος»), οι πρώην διοικητικοί της ΠΑΕ ΑΕΛ και πρώην μέτοχοι Γιώργος Καντώνιας (μαζί με τον γιο του Αντώνη), ο Γιάννης Παπαμιμίκος, οι πρώην διοικητικοί Γιώργος Λόκας και Νικήτας Τσουμάνης της ΑΕΛ, οι παλαίμαχοι διαιτητές Γιώργος Λιόλιος, Θανάσης Συρμακέζης, Νίκος Κατσιάβας και Θανάσης Δρυστέλλας, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Ηλίας Καφφές, ο πρόεδρος των Monsters Γιώργος Γεωργίου, ο πρόεδρος του ΣΕΠ Μανώλης Γαραζανάκης, ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΔΛ Γιάννης Οικονόμου και πολλοί άλλοι.
Τον επικήδειο εκφώνησε ο παλαίμαχος Μπάμπης Ντόσας, που ανέφερε τα εξής: «Θρηνούμε και αποχαιρετούμε σήμερα, με οδύνη και σεβασμό, έναν ξεχωριστό άνθρωπο, μια πολύπλευρη προσωπικότητα, που σου έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή που τον συναντούσες.
Το πλατύ και μόνιμα ζωγραφισμένο χαμόγελό σου, το καλοσυνάτο βλέμμα σου, η μοναδική ευαισθησία σου ήταν αδύνατον να μην κερδίσουν οποιονδήποτε και να μη θέλει να σε απολαύσει.
Δεν θα σταθώ για να απαριθμήσω όλα αυτά που έχεις καταφέρει, γιατί δεν θα μου φθάσουν σελίδες ενός βιβλίου. Η διαδρομή σου ως ποδοσφαιριστής είναι γνωστή στον καθένα μας, ο ρόλος σου ως σύζυγος και ως πατέρας ήταν η απογείωσή σου, η σπάνια εργατικότητά σου στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων ήταν αξιοθαύμαστη, οι γνώσεις σου, οι συμβουλές σου, οι λύσεις σου σε κάθε ερώτημα που σου κατέθετε οποιοσδήποτε ήταν μοναδικές...!
Οι παλαίμαχοι σήμερα αποχαιρετούν έναν αδελφό τους, η οικογένειά μας μικραίνει ακόμα πιο πολύ, αλλά η θλίψη μας είναι διπλή, γιατί χάνουμε την ψυχή μας, αυτός που έτρεχε πρώτος για όλους και για όλα, αυτός που γέμιζε αισιοδοξία και γέλιο με τις αυθόρμητες ατάκες του κάθε μας εξόρμηση και κάθε μας δράση. Αυτή η πόλη, αυτός ο νομός, σου οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ, έδωσες τόσα πολλά με τη βιωματική σου εμπειρία στα ποδοσφαιρικά και κοινωνικά δρώμενα.
Φίλε Λιάκο, δεν μπορώ, μα ούτε χρειάζεται να πω περισσότερα για σένα, μίλησε η αγάπη του κόσμου, που από την ώρα της είδησης του χαμού σου ξεχείλισε με κάθε τρόπο, σε κάθε γωνιά. Αφήνεις ένα μεγάλο κενό στην οικογένειά σου, στην οποία υποσχόμαστε να είμαστε δίπλα της, θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη, σου ευχόμαστε να ‘χεις ένα όμορφο ταξίδι και σου παραγγέλνουμε χαιρετισμούς σε όλα τα παιδιά εκεί πάνω.
Καλό παράδεισο αδελφέ μας...!»
Επίσης, στάλθηκαν δεκάδες στεφάνια και μεταξύ άλλων ξεχώρισαν του πρώην προέδρου Κωστή Πηλαδάκη, των παλαιμάχων του ΟΦΗ, της «Βυσσινί Βασίλισσας Ιδιωτικό Μουσείο» και ομάδων, όπως του Τοξότη, του Όλυμπου Λεπτοκαρυάς, του Λεωνίδα Μπακούρα, του προπονητή Τέλη Μπατάκη, των πρώην προέδρων της ΕΠΣΛ Μιχάλη Παπαγεωργίου, του Ζήση Γρηγορίου και βέβαια υπήρχαν της ΠΑΕ ΑΕΛ, των παλαιμάχων ΑΕΛ, του Απόλλωνα Λάρισας και άλλα.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass