ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ

Ανεβάζει τον πήχη τη νέα σεζόν

• Λ. Βουγιατζής: «Ευελπιστώ, με το έμψυχο υλικό που έχουμε, να πρωταγωνιστήσουμε στην κατηγορία» • Αλ. Παγκαρλιώτας: «Μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε ρόλο ρυθμιστή στο νέο πρωτάθλημα»

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2017 22:07

Η περσινή πολύ καλή πορεία της ομάδας σ’ ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως αποδείχθηκε, υποχρεώνει τη Δόξα Αργυροπουλίου να ανεβάσει τον πήχη τη νέα σεζόν στην Α’ τοπική κατηγορία.

Με νέο προπονητή τον Αλέξη Παγκαρλιώτα και πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της ομάδας η Δόξα ευελπιστεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο με στόχο τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
«Φέτος η ομάδα μας προχώρησε σε πάρα πολλές ανανεώσεις. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και ευελπιστώ να πρωταγωνιστήσουμε στην κατηγορία. Νομίζω ότι με τις προσθήκες που κάναμε μπορούμε να είμαστε γιατί όχι και στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συλλόγου Λάμπρος Βουγιατζής, προσδιορίζοντας το στίγμα της ομάδας στη νέα Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία και πρόσθεσε:
«Σε ό,τι αφορά στο φετινό πρωτάθλημα γενικότερα, πιστεύω ότι όλες οι ομάδες βρίσκονται σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Ενισχύθηκαν με καλούς παίκτες και πιστεύω ότι φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πολύ καλό και δυνατό. Η μείωση της διαφοράς για την ανάδειξη του πρωταθλητή ωστόσο, νομίζω ότι θα κάνει πιο εύκολη τη μάχη της κορυφής».
Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω το συμβούλιο της ομάδας για την περσινή χρονιά, γιατί έδειξαν ζήλο και ήμασταν όλοι μία οικογένεια, επίσης τους δύο προπονητές που είχαμε τον κ. Μιχαλέ και τον κ. Παπανικολάου και τους παίκτες που δεν βρίσκονται φέτος στην ομάδα καθώς η συμβολή τους ήταν σημαντική» κατέληξε ο κ. Βουγιατζής.
Από την πλευρά του ο νέος τεχνικός Αλέξης Παγκαρλιώτας επισήμανε:
«Καταρχήν πρέπει να τονίσω είμαστε μία καινούργια ομάδα. Διατηρήθηκε ο βασικός κορμός καλών παικτών από την περσινή σεζόν στον οποίον προστέθηκαν έμπειροι αλλά και νέοι ταλαντούχοι παίκτες με στόχο να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, αποδίδοντας όμορφο και καλό ποδόσφαιρο.
Δεν έχουμε άγχος και είμαστε αισιόδοξοι. Η Δόξα μπορεί να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και να έχει ρόλο ρυθμιστή στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Πιστεύω ότι η ομάδα σιγά-σιγά βρίσκει την αγωνιστική της ταυτότητα και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι.
Σε ό,τι αφορά στο νέο πρωτάθλημα θεωρώ ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει ομάδα όπως πέρσι που θα ξεφύγει με μεγάλη διαφορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Θα υπάρξουν εκπλήξεις από πολλές ομάδες τόσο στην κορυφή όσο και στη μάχη της παραμονής.
Σίγουρα και η μείωση των 13 βαθμών στους 7 για την ανάδειξη του πρωταθλητή θα κάνει πιο μαχητικό το πρωτάθλημα. Θα υπάρχει φυσικά ένα γκρουπ πρωτοπόρων αλλά ο πρώτος δεν θα έχει μεγάλη διαφορά».

 

Η ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ
Αύριο Πέμπτη εν τω μεταξύ η Δόξα Αργυροπουλίου διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα της στις 21.30 στον χώρο του γηπέδου με τη συμμετοχή λαϊκοδημοτικής ορχήστρας. Η διοίκηση καλεί τους φίλους της ομάδας και όχι μόνο να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση και να περάσουν ένα όμορφο βράδυ γεμάτο κέφι και χορό.

 

Τι είπαν οι παίκτες

Αισιόδοξοι σχετικά με το τι μπορεί να πετύχει η Δόξα Αργυροπουλίου στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας παρουσιάστηκαν οι παίκτες της ομάδας. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών;

 

Στ. Μπαχτσιβάνος: «Ξεκινήσαμε τη σεζόν κάνοντας ορισμένες ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Έφυγαν κάποιοι παίκτες οι οποίοι αντικαταστήθηκαν με κάποιος άλλους πιο ποιοτικούς. Το θετικό για μας είναι το οικογενειακό κλίμα που έχουμε και η εξαιρετική δουλειά που γίνεται από το προπονητικό επιτελείο. Ευελπιστώ μέσα από τη σκληρή δουλειά και τη συλλογική προσπάθεια θα εκπληρωθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει. Οι στόχοι αυτοί είναι αρχικά η άνετη παραμονή και στη συνέχεια να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

 

Απ. Τσιάκος: «Ήρθαν αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα και στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από πέρσι και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Γιατί όχι και στην τετράδα. Το πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο από πέρσι, δεν θα υπάρχει φαβορί και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Αλ. Κακαζούκης: «Γίνεται μια καλή προσπάθεια προκειμένου να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Στόχος μας είναι η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και από κει και πέρα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Πιστεύω φέτος θα είναι πολύ καλό το πρωτάθλημα, αλλά από κει και πέρα στα πόδια μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.
Με τη μείωση των βαθμών για την ανάδειξη του πρωταθλητή πολλές ομάδες θα παλέψουν για να μπουν στη μάχη της τετράδας, ανάλογα με τους στόχους που έχει η κάθε μία. Ωστόσο ρόλο παίζουν και οι οικονομικοί παράγοντες. Δεν ξέρεις πόσο θα αντέξει μία ομάδα τον πρωταθλητισμό. Το σίγουρο είναι ότι φέτος θα υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος τόσο στην κορυφή όσο και στην «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα».

 

Σ. Σαΐτης: «Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στη συνέχεια. Σίγουρα το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο γιατί οι ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά. Η δική μας ομάδα έκανε και αυτή πολύ καλές μεταγραφές και η διοίκηση βλέπουμε είναι πάντα κοντά μας. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, υπάρχει οργάνωση στο σύλλογο και είμαι αισιόδοξος για το καλύτερο».

 

Το πάρε δώσε των παικτών

Αποκτήθηκαν: Κακαζούκης, Περήφανος (Αχιλλέας Φ.), Σαΐτης (Καλοχώρι), Ταρταμπούκας (Ολύμπικ/Ν. Καρυές), Κυρίτσης (Ηρακλής Λάρισας), Πλατσάς (Τοξότης Λάρ.), Τσένος (ΠΟΕ), Ελ. Γκαραγκούνης (Αστέρας Τυρνάβου), Δαούλας (Βερδικούσια).

Αποχώρησαν: Τσούτσας, Ριζούλης, Καράς, Μάρκου, Μπουζούκας, Κούλπας.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass