Νέοι διοικητές στις επτά Υγειονομικές Περιφέρειες

-ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024 -ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ -ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΡΑΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2024 14:10

Αναρτήθηκε στους διαδικτυακούς τόπους του Υπουργείου Υγείας, των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) και του ΑΣΕΠ, η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη επτά θέσεων διοικητών και 14 θέσεων υποδιοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) του Υπουργείου Υγείας, με τετραετή θητεία που δύναται να ανανεώνεται.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν: «Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση υποψηφιότητας στο ΑΣΕΠ με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Πρόσκληση (Κεφάλαιο Β’ και Παράρτημα Β’).


Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση, στην οποία μπορεί να περιλαμβάνονται προτιμήσεις για τρεις κωδικούς θέσεων.
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής στην ανωτέρω διαδικασία αρχίζει στις 18 Ιανουαρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:00 και λήγει στις 29 Ιανουαρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, ακολουθώντας τη διαδρομή: www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση.
Στην αίτηση επισυνάπτεται και παράβολο εκατό (100) ευρώ το οποίο προμηθεύονται οι υποψήφιοι ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο) επιλέγοντας > Φορέας Δημοσίου > Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr).
Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημιουργηθεί στον διαδικτυακό τόπο του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) σχετικός σύνδεσμος (βλ. λογότυπο με την ονομασία «Ηλεκτρονικό παράβολο», ο οποίος οδηγεί στον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr).
Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Πρόσκληση και τη συμμετοχή σε αυτή οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο αρμόδιο Υπουργείο (Email: prosop_np_b@moh.gov.gr)».

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ
Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την επιλογή Διοικητών και Υποδιοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών (Υ.ΠΕ.), αφορά τις ακόλουθες θέσεις:
α) 1η Υ. Πε. Αττικής: θέση Διοικητή, θέση 1ου Υποδιοικητή και θέση 2ου Υποδιοικητή
β) 2η Υ. Πε. Πειραιώς και Αιγαίου: θέση Διοικητή, θέση 1ου Υποδιοικητή και θέση 2ου Υποδιοικητή
γ) 3η Υ. Πε. Μακεδονίας: θέση Διοικητή, θέση 1ου Υποδιοικητή και θέση 2ου Υποδιοικητή
δ) 4η Υ. Πε. Μακεδονίας και Θράκης: θέση Διοικητή, θέση 1ου Υποδιοικητή και θέση 2ου Υποδιοικητή
ε) 5η Υ. Πε. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας: θέση Διοικητή, θέση 1ου Υποδιοικητή και θέση 2ου Υποδιοικητή.
στ) 6η Υ. Πε. Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος: θέση Διοικητή, θέση 1ου Υποδιοικητή και θέση 2ου Υποδιοικητή
Ζ) 7η Υ. Πε. Κρήτης: θέση Διοικητή, θέση 1ου Υποδιοικητή και θέση 2ου Υποδιοικητή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass