Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Μπέττυς Μαγρίζου

* ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΟΡΑΤΑ ΦΤΕΡΑ», ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2024 11:11

Το νέο βιβλίο της Μπέττυς Μαγρίζου με τίτλο «Αόρατα φτερά» (εκδόσεις «Καστανιώτη») θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 7.30 μ.μ., στη Λογοτεχνική Γωνία. Την εκδήλωση διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, οι εκδόσεις «Καστανιώτη» και το βιβλιοπωλείο Καλτσάς. Η συγγραφέας του μπεστ σέλερ «Το βραχιόλι της φωτιάς», που μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στην ΕΡΤ σε σειρά 8 επεισοδίων και παίζεται στο ERTFLIX και στο ERTFLIX INTERNATIONAL, μας συστήνει το νέο της βιβλίο.

Τα «Αόρατα Φτερά» είναι ένα περιπετειώδες μυθιστόρημα, που μπορεί να χαρακτηριστεί και αστυνομικό θρίλερ, με μια γρήγορη κινηματογραφική πλοκή και με πολλές ανατροπές. Ένα μυθιστόρημα για τη διαφορετικότητα, τη δικαίωση, αλλά και την ιστορική αλήθεια. Έχει για ηρωίδα του την Εύα Καμπά, ένα ανάπηρο 15χρονο κορίτσι που ονειρεύεται να γίνει μπαλαρίνα και ζει σε μια κοινωνία που δεν αποδέχεται τη διαφορετικότητα, πόσο μάλλον τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Το κορίτσι αυτό γίνεται θύμα απαγωγής. Παρακολουθούμε κατά τη διάρκεια της απαγωγής της τις σκέψεις της και τις αναδρομές της, στο «βαρύ» παρελθόν της οικογένειάς της, αλλά και της Ελλάδας. Ο ναζί λοχαγός Άντολφ Χόρβαρτ βρίσκεται χρόνια μετά τη λήξη του Β’ Παγκόσμιου Πόλεμου, μπροστά τους. Τι σχέση, άραγε, μπορεί να έχει με την απαγωγή της μικρής κοπέλας; Για όλα αυτά θα μιλήσουν ο σκηνοθέτης-συγγραφέας Βαγγέλης Κολώνας, ο ποιητής Κώστας Λάνταβος και ο συγγραφέας Θωμάς Ψύρρας, ενώ τον συντονισμό θα κάνει ο ποιητής και εκδότης της «Θράκας» Θάνος Γώγος. Κείμενα θα διαβάσει η συγγραφέας, η οποία θα υπογράψει και τα βιβλία της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass