«Η Αλίκη στη Χώρα των Εικονικών Πραγμάτων»

ΣΤΟ CIRCUS ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2024 11:00

Μετά τα απανωτά sold out στα Χανιά, η παιδική παράσταση «Η Αλίκη στη Χώρα των Εικονικών Πραγμάτων» έρχεται στο Circus Entertainment Hub.

Η Qualia πραγματοποιεί μια διαδραστική παράσταση πιο επίκαιρη από ποτέ. Πόσο διαφορετικός είναι ο κόσμος της οθόνης από τον πραγματικό; Πόσο εθιστική είναι η χρήση του διαδικτύου; Πόσο μοναχικός είναι ένας εικονικός κόσμος; Πώς πείθεις κάποιον να ξεκολλήσει από την οθόνη; Πώς νομίζεις ότι σε προστατεύει η οθόνη από τις δυσκολίες της πραγματικής ζωής; Σε ένα μέρος, όχι πολύ μακριά, οι άνθρωποι μένουν σε αόρατα κουτιά και είναι συνέχεια σκυμμένοι στα κινητά τους. Δεν μιλάνε, αλλά στέλνουν μηνύματα, δεν πηγαίνουν στα μαγαζιά για ψώνια, αλλά τα κάνουν μόνο διαδικτυακά, δεν επικοινωνούν, αλλά ποστάρουν, δεν αγγίζονται, αλλά προσκαλούν για ακόλουθους στο κανάλι τους, δεν παίζουν, αλλά κατεβάζουν εφαρμογές. Οι αρχηγοί της χώρας είναι πολύ ευχαριστημένοι από αυτό, αφού οι ίδιοι, από τους υπολογιστές τους, ελέγχουν τα πάντα! Τι τραγούδια ακούνε, τι καιρό θα έχει, τι παιχνίδια θα παίξουν. Μα και καλά δεν αντιδράει κανείς; Όχι! Όποιος τολμήσει να σηκώσει τα μάτια από το κινητό του, συναγερμός χτυπάει. Υπάρχει, όμως, μια μικρή λεπτομέρεια, όποιος σε αυτήν την πόλη δεν έχει τάμπλετ, κινητό ή υπολογιστή, κανείς δεν έχει εξουσία πάνω του και η Αλίκη που ξεκινά από τη Χώρα των Εξερευνητών για τη Χώρα των Θαυμάτων και βρίσκεται εκεί γιατί έχει χάσει τον δρόμο, έχει αφήσει το κινητό της στο σπίτι. Ουπς...
Μια παράσταση με χιούμορ, που δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να παίξουν, να πάρουν θέση, να ενδυναμωθούν και τελικά ίσως να περιορίσουν τις οθόνες. «Η Αλίκη στη Χώρα των Εικονικών Πραγμάτων» θα βρίσκεται στο Circus Entertainment Hub για πέντε παραστάσεις ανοιχτές στο κοινό: Σάββατο 27, Κυριακή 28, Δευτέρα 29, Τρίτη 30 Απριλίου και Τετάρτη 1η Μαΐου, κάθε μέρα στις 12 το πρωί. Γενική είσοδος 8 ευρώ. Κρατήσεις: Κλαίρη Μπακούρα, 6970-921.552.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass