«Ποιο τραγούδι να σας πω...» αύριο στη Λάρισα

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣ «Ο ΘΕΤΤΑΛΟΣ»

Δημοσίευση: 20 Απρ 2024 12:31

Οι παιδικές και εφηβικές ομάδες παραδοσιακού χορού του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αβέρωφ «Ο Θετταλός» παρουσιάζουν τη μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «...ποιο τραγούδι να σας πω...».

Πρωταγωνιστές σε αυτή την παράσταση δεν είναι άλλοι από τους μικρούς χορευτές του Συλλόγου, που ενώνουν τις φωνές τους, σχηματίζουν έναν κύκλο, γίνονται μια ομάδα και τραγουδούν για την αγάπη, τον έρωτα, τον γάμο, τον αποχωρισμό, για κάθε σημαντική στιγμή του κύκλου της ζωής, των εποχών και βέβαια τραγουδούν και για τις παρέες! Η μουσικοχορευτική παράσταση θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 21 Απριλίου, στις 7 μ.μ. στον χώρο εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, επί της Ανθίμου Γαζή 30. Συντελεστές της παράστασης είναι όλοι οι μικροί χορευτές των ομάδων παραδοσιακού χορού του Συλλόγου, με τη βοήθεια των μεγάλων στο τραγούδι: Πηνελόπης Τριαντοπούλου, Αλεξάνδρας Κωσταρέλου, Χρυσούλας Αλεξούδη, Φωτεινής Ρουμελιώτη, Σοφίας Χάψα, Ελένης Ζαχαρία, Ιωάννας Μαραγκόζη, αλλά και των εφήβων χορευτών- μουσικών: Νικολέττας Καρέλα (κρουστά- ντέφι), Δήμητρας Μηνοβγίδη (κιθάρα-τραγούδι) και Κρυσταλίας Λιουδάκης (φλάουτο). Τιμή εισόδου: 7€. Εμφανίζονται οι μουσικοί: Βασίλης Μπακαγιάννης, (κλαρίνο), Τρύφων Καρατζιώλης (βιολί-τραγούδι), Αντώνης Βούλγαρης (λαούτο) και Βασίλης Σαραντινός (κρουστά-τραγούδι). Επιμέλεια ήχου και φωτισμού: Δημήτρης Μπαρούτας Γραφιστική επιμέλεια αφίσας: Βασιλική. Βασιλοπούλου. Επιμέλεια παράστασης: Μιχάλης Τσακνάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass