ΣΤΙΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

«Ας ερχόσουν για λίγο» στο Δημοτικό Ωδείο

Δημοσίευση: 13 Απρ 2016 8:43 | Τελευταία ενημέρωση: 18 Απρ 2016 23:22

 

Η ανδρική Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λαρίσης η παλαιότερη χορωδία της πόλης αποτελεί ένα από τα ενεργά πολιτιστικά κύτταρα της Λάρισας, έχοντας μία συνεχή και αδιάκοπη πορεία στο χώρο της χορωδιακής μουσικής.

Κάθε χρόνο, την Άνοιξη, με μία -καθιερωμένη πια- ετήσια συναυλία, η Χορωδία δίνει στον κόσμο την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν ένα μικρό μέρος από το πλούσιο ρεπερτόριό της, το οποίο περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία χορωδιακών μουσικών έργων, ελληνικών και ξένων, κάθε εποχής και στυλ, τα οποία έχουν παρουσιαστεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές αίθουσες συναυλιών της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στη φετινή, ετήσια συναυλία της, με τίτλο «Ας ερχόσουν για λίγο», η χορωδία θα αποδώσει γνωστά, μελωδικά τραγούδια του μεσοπολέμου, τα οποία όλες οι παλαιότερες γενιές αγάπησαν, τραγούδησαν και χόρεψαν. Δίνεται έτσι η ευκαιρία στις νέες γενιές να έλθουν σε επαφή με αγαπημένες μελωδίες του Αττίκ, Σογιούλ, Γιαννίδη δοσμένες μέσα από το πρίσμα μιας σύγχρονης ενορχήστωσης του μαέστρου της Χορωδίας Χρήστου Κτιστάκη. Οι μοντέρνοι, χορευτικοί ρυθμοί του σήμερα συνυπάρχουν αρμονικά με τον ρομαντισμό, τις ευαισθησίες και τη συγκίνηση μιας άλλης εποχής. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Απριλίου στις 8.30 το βράδυ στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου.

Γενική είσοδος 7 €. Εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται από τα μέλη της Χορωδίας, ενώ από την Δευτέρα 18 Απριλίου θα προπωλούνται στο φουαγιέ του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass