Αναρτώνται οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους»

ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2020 8:00

Εντός των ημερών αναμένεται να αναρτηθεί το προσωρινό μητρώο δικαιούχων - ωφελουμένων και ο προσωρινός πίνακας αποκλειομένων για το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» στον ιστότοπο του υπουργείου Τουρισμού mintour.gov.gr και στην ηλεκτρονική εφαρμογή tourism4all.gov.gr. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου, οι συνολικές αιτήσεις για το πρόγραμμα έφτασαν τις 424.031.


Μετά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και απορρίφθηκε, θα έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ηλεκτρονική ένσταση κατά των αποτελεσμάτων του προσωρινού μητρώου δικαιούχων-ωφελουμένων και του προσωρινού πίνακα αποκλειομένων, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας. Έπειτα και από την εξέταση των ενστάσεων θα αναρτηθεί το οριστικό μητρώο δικαιούχων-ωφελουμένων και ο οριστικός πίνακας αποκλειομένων. Το τελικό μητρώο δικαιούχων-ωφελουμένων για τους οποίους θα εκδοθεί e-voucher θα διαμορφωθεί με ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των αιτήσεων από το οριστικό μητρώο.
Σύμφωνα με το site του προγράμματος, τα ωφελούμενα μέλη του e-voucher επιλέγουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων και με δική τους ευθύνη κάνουν τη σχετική κράτηση αναφέροντας ότι είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού και κάτοχοι e-voucher. Aπό το μητρώο παρόχων ενημερώνονται για τη δηλωθείσα, από τον πάροχο, τιμή συνεργασίας. Η τιμή συνεργασίας επιδοτείται από το πρόγραμμα σε ποσοστό 50% (ή 60% ως ορίζεται) και με ανώτατο ποσό τα 30€/το άτομο/ανά διανυκτέρευση και ο δικαιούχος συμμετέχει πληρώνοντας το υπόλοιπο. Η διαμονή των 4 διανυκτερεύσεων είναι προϋπόθεση. Η συμφωνία με το κατάλυμα για το κόστος παραμονής στο κατάλυμα για περισσότερο διάστημα γίνεται μεταξύ παρόχου και το Υπ. Τουρισμού δεν εμπλέκεται.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Στο μεταξύ έως και αύριο Πέμπτη 23 Ιουλίου στις 3 το μεσημέρι θα πρέπει να καταθέσουν δικαιούχοι και πάροχοι του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού ένσταση κατά των αποτελεσμάτων. Ο ΟΑΕΔ θυμίζουμε πως προχθές ανήρτησε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr/koinonikos-tourismos-2020-2021, τους προσωρινούς πίνακες Δικαιούχων-Ωφελουμένων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων ενεργοποιώντας τη διαδικασία των ενστάσεων ώστε να καταρτιστούν οι οριστικοί πίνακες.
Οι προσωρινοί πίνακες αφορούν 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού και στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί συμπληρωματικός πίνακας δικαιούχων με τις επιπλέον 70.000 επιταγές που ανακοινώθηκαν πρόσφατα. Η ένσταση, μία και μόνο, υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, με τους κωδικούς του TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ, μέσω της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού. Η είσοδος στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ βρίσκεται στο http://www.oaed.gr/e-yperesies.
Οι Δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να: ελέγξουν πρώτα αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής συμπλήρωσης της αίτησης, ανατρέχοντας σ’ αυτήν με τους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα, να αναφέρουν τον λόγο της ένστασης (π.χ. εσφαλμένη μοριοδότηση, μη έκδοση επιταγής για ωφελούμενο παιδί) και να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της Δημόσιας Πρόσκλησης.
Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής σάρωσης των δικαιολογητικών, θα πρέπει να μεταβούν στο αρμόδιο ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ μέχρι τη 1 το μεσημέρι της Παρασκευή 24 Ιουλίου.
Θυμίζουμε πως οι διακοπές μέσω των επιταγών Κοινωνικού Τουρισμού ΟΑΕΔ μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1 Αυγούστου 2020 έως τις 31 Ιουλίου 2021 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ και θα έχουν διάρκεια από 1-10 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου, Κω και του ν. Έβρου και από 1-6 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass