ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ

Παραιτήθηκε ο Γ. Σάπκας

Παραμένει όμως αρχηγός της παράταξης ενώ η δημοτική ομάδα θα εκλέξει άλλον ως επικεφαλής της

Δημοσίευση: 19 Απρ 2013 22:35 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:44

Την παραίτησή του από επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της παράταξής του ανακοίνωσε χθες ο Γιάννης Σάπκας, ενοχλημένος από τη στάση που κράτησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαρισαίων Πόλις» στην προχθεσινή συνεδρίαση. Δηλώνει ωστόσο ότι παραμένει στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και αρχηγός της παράταξης.

Ως γνωστόν, στη συζήτηση για την έγκριση του πλαισίου δράσης του Δήμου για το 2013, ο κ. Σάπκας υπερψήφισε την εισήγηση της δημοτικής αρχής. Δεν έπραξαν όμως το ίδιο και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του οι οποίοι ψήφισαν όλοι τους εναντίον-πλην του Βάιου Κυριτσάκα που συντάχθηκε με την άποψη του αρχηγού. Κατόπιν τούτου, ο Γ. Σάπκας ανακοίνωσε χθες την παραίτησή του δηλώνοντας: «Το συγκεκριμένο γεγονός υπήρξε για μένα μόνον η αφορμή για την παραίτησή μου. Οι αιτίες ήταν πολλές. Διαπιστώνεται μια γενική, χρονίζουσα δυσλειτουργία της δημοτικής ομάδας, μια χαλάρωση που δεν μπορούσε να γίνει πλέον ανεκτή. Και ευκαιρίας δοθείσης… Διότι δεν γίνεται να ψηφίζει άλλο ο επικεφαλής και διαφορετικά όλη η άλλη ομάδα. Δεν μπορώ να καλύπτω ως επικεφαλής τις θέσεις ανθρώπων με τους οποίους δεν ταιριάζει η χημεία μας. Έτσι, δεν μου επιτρέπεται να διαδραματίζω τον ρόλο του επικεφαλής. Για λόγους αξιοπρέπειας και εντιμότητας προς τον εαυτό μου και προς την πόλη μου, παραιτούμαι. Κατόπιν τούτου, η ομάδα θα συγκληθεί αμέσως για να εκλέξει εκείνον που θα παίξει τον ρόλο του επικεφαλής».

Και ο Γ. Σάπκας κατέληξε: «Παραμένω επικεφαλής της παράταξης «Λαρισαίων Πόλις», μιας ευρύτερης πολιτικής δύναμης, που μπορεί αυτή τη στιγμή να βρίσκεται εν υπνώσει, όμως πιστεύω ότι με τους κατάλληλους πολιτικούς χειρισμούς είναι δυνατόν να αφυπνισθεί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass