Ακολούθησαν τον δρόμο των ευχών….

*ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ «MAKE A WISH» * ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΩΣ ΤΟ ΔΩΛ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2024 14:11

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες, για πρώτη φορά στη Λάρισα, ο ετήσιος βραδινός περίπατος «Walk for Wishes 2024», ο οποίος οργανώνεται κάθε χρόνο στις 29 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, μια ημερομηνία ορόσημο για το «Make A Wish» παγκοσμίως, καθώς είναι η επέτειος του εορτασμού της εκπλήρωσης της πρώτης ευχής του Κρις, που, 44 χρόνια πριν, έγινε αστυνομικός για μία ημέρα.
Ο περίπατος, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία οικογενειών παιδιών ευχής, είναι βραδινός, ώστε να φωτιστεί ο ελληνικός ουρανός, από άκρη σε άκρη, στο μπλε χρώμα του «Make A Wish», με ειδικά φαναράκια και φωταγωγήσεις, ενώ τις πορείες οδηγούν παιδιά ευχής και οι οικογένειές τους.

Με τους συμβολικούς αυτούς περίπατους τιμούνται τα παιδιά ευχής που πάλεψαν με μία σοβαρή ασθένεια και έγιναν καλά, ή που εξακολουθούν να παλεύουν, αλλά και η μνήμη εκείνων που φώτισαν τον δρόμο μας.
Ο περίπατος στη Λάρισα διεξήχθη με την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων. Ξεκίνησε από το πάρκο του Αλκαζάρ, με τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες να κρατούν ειδικά φαναράκια στα χέρια, και κατέληξε στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, το οποίο φωταγωγήθηκε για αυτόν τον λόγο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass