Ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη έγιναν πράξη

*Σε πασχαλινό φιλανθρωπικό μπαζάρ στον Αμπελώνα

Δημοσίευση: 29 Απρ 2024 15:31

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πασχαλινό φιλανθρωπικό μπαζάρ που διοργάνωσε προχθές ο Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Αρωγή» Αμπελώνα στην Κεντρική πλατεία του Αμπελώνα, σε συνεργασία με τα 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικά Σχολεία και το Γυμνάσιο Αμπελώνα.

Μια δράση εθελοντισμού και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, την οποία αγκάλιασαν και στήριξαν οι εκπαιδευτικοί, καθώς οι μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του Αμπελώνα, που με πολύ κέφι και μεράκι φιλοτέχνησαν υπέροχα πασχαλιάτικα δώρα. Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, «πιστεύουμε μέσα από την εκδήλωση επιτεύχθηκαν οι δύο στόχοι που είχαμε θέσει, οι οποίοι ήταν: Να μυήσουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες στις ιδέες του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης, κάνοντάς τους συμμέτοχους σ’ αυτήν την προσπάθεια και να συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό που θα διατεθεί για την αγορά τροφίμων για τις ευάλωτες οικογένειες του Αμπελώνα.
Οι χειροποίητες δημιουργίες που φιλοτέχνησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες ήταν εντυπωσιακές και δεν άφησαν ασυγκίνητους τους επισκέπτες του μπαζάρ, οι οποίοι επέλεξαν τις πασχαλινές λαμπάδες και τα δώρα από τις δημιουργίες των μαθητών και μαθητριών, στηρίζοντας ταυτόχρονα το έργο της αλληλεγγύης του συλλόγου.
Η εκδήλωση ήταν παράλληλη δράση αλληλεγγύης με τον 9ο ποδηλατικό γύρο που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα», στο πλαίσιο της συνεργασίας για τη διάδοση του εθελοντισμού, της εθελοντικής αιμοδοσίας και της αλληλεγγύης.
Τα λίγα πασχαλινά δώρα που απέμειναν θα διατεθούν αύριο Μεγ. Τρίτη 30 Απριλίου, από τις 09:00 έως τις 12:30 μ.μ., στην Κεντρική πλατεία του Αμπελώνα, όπου θα διεξαχθεί η 106η Εθελοντική Αιμοδοσία για το Πάσχα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα».
Οι διοργανωτές ευχαριστούν και συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες, όπως επίσης τους διευθυντές και τις διευθύντριες και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων που αγκάλιασαν αυτήν τη δράση εθελοντισμού και αλληλεγγύης, καθώς και όλους όσοι επισκέφθηκαν το μπαζάρ και συνέδραμαν στην επιτυχία του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass