«Θα βγούμε μπροστά και θα διεκδικήσουμε»

ΤΟΝΙΣΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΔΗΜ. ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ * ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 45 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ» ΣΕ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ «ΔΙΒΑΝΙ»

Δημοσίευση: 27 Απρ 2024 14:00

Μια πολυδιάστατη πρόταση για το μέλλον του Επιμελητηρίου Λάρισας και επί της ουσίας για το μέλλον των επαγγελματιών του τόπου, αλλά και γενικότερα των πολιτών,

κατέθεσε χθες βράδυ στη γεμάτη αίθουσα του «Divani Palace», ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας, κ. Δημήτρης Παπαλέξης, έχοντας στο πλευρό του, τους πρώτους 45 επαγγελματίες υποψήφιους συμβούλους, του συνδυασμού «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ».
«Η μαζική σας ανταπόκριση σ’ αυτό το κάλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία» είπε, ο υποψήφιος πρόεδρος, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη ημέρα ως «ξεχωριστή», καθώς όπως ανέφερε «ξεκινά η διαδρομή μιας νικηφόρας πορείας προς τις εκλογές».
Μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαλέξης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανέφερε πως πρόκειται για έναν συνδυασμό που «κατάφερε πολλά», έκανε έναν απολογισμό για όλα όσα πέτυχε η διοίκηση τα προηγούμενα χρόνια και πρόσθεσε: «Ήμασταν οι πρώτοι που μιλήσαμε για την είσοδο των αγροτών στα Επιμελητήρια και τώρα αυτό γίνεται πράξη. Γιατί πιστεύουμε στους Λαρισαίους αγρότες, γιατί ξέρουμε ότι με την κατάλληλη καθοδήγηση και υποστήριξη μπορούμε να πετύχουμε την πραγματική διασύνδεση του πρωτογενούς τομέα με τον δευτερογενή».
Σημείωσε επίσης πως «ο κλάδος παραγωγής προϊόντων αγροδιατροφής είναι από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας», ενώ αναφέρθηκε και στις εξαγωγές και στη διασύνδεση της αγροτικής παραγωγής με τις μεταποιητικές επιχειρήσεις.
Τόνισε με δυναμικότητα, πως «ήρθε η ώρα να πούμε αλήθειες, ήρθε η ώρα που πρέπει να δουλέψουμε συστηματικά και μεθοδικά, με στρατηγικό σχέδιο... Ήρθε η ώρα να θωρακίσουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στο πολυπρόσωπο ανταγωνιστικό, αλλά και συνάμα δελεαστικό διεθνές περιβάλλον».
Μίλησε για «ψηφιακή αναβάθμιση και ενσωμάτωση της ψηφιακής τεχνολογίας για όλες τις επιχειρήσεις» κάτι που αποτελεί όπως δήλωσε «την προτεραιότητά μας», καθώς «σήμερα επιχείρηση που δεν λειτουργεί ψηφιακά χαρακτηρίζεται ως αναλφάβητη και ευάλωτη στις ανταγωνιστικές πιέσεις».
Έκανε λόγο για δημιουργία φορέα μικροπιστώσεων, ώστε να μπορούν οι επιχειρήσεις να βρουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση και μίλησε για «αναβάθμιση των υπηρεσιών του Επιμελητηρίου. Άμεση πληροφόρηση χωρίς αστερίσκους για όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες».
Δήλωσε επίσης: «Είμαστε πεπεισμένοι, ότι στο τέλος της θητείας μας θα παραδώσουμε ένα Επιμελητήριο μεγάλο και σύγχρονο, ένα Επιμελητήριο αντάξιο της εμπιστοσύνης των μελών του». Παράλληλα υποστήριξε πως το Επιμελητήριο πρέπει να παίξει και έναν άλλο σημαντικό ρόλο, «πρέπει να δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες στην κοινωνία για να αναπτύσσεται η επιχειρηματικότητα».
Αναφέρθηκε στην τουριστική ανάπτυξη του νομού, ενώ σημείωσε πως η Λάρισα έχει την επιχειρηματική δύναμη, έχει τις γεωγραφικές προϋποθέσεις για να μπορέσει να γίνει το επιχειρηματικό κέντρο όλης της χώρας.
Άγγιξε ακόμα τα θέματα δημιουργίας εμπορευματικού κέντρου, πολιτικού αεροδρομίου, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην τεράστια σημασία της κατανάλωσης των τοπικών προϊόντων από την τοπική κοινωνία. Ακόμα ανέφερε πως το Επιμελητήριο πρέπει να δημιουργήσει μηχανισμό εκπαίδευσης και εξοικείωσης των παιδιών με την έννοια της επιχειρηματικότητας.
Αναφερόμενος συμπερασματικά στο όραμα της παράταξης «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ» για το Επιμελητήριο στάθηκε σε λέξεις όπως, εμπιστοσύνη, υγιή ανάπτυξη, επιχειρηματική σκέψη και καινοτομία.
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
Οι πρώτοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ»-Δημήτρης Παπαλέξης, για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Λάρισας είναι οι εξής:
ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΒΑΪΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΜΑΚΡΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΚΑΦΕ-ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΓΙΩΤΑΣ ΡΑΦΑΗΛ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, ΓΚΟΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΠΡΟΤΥΠΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ, ΓΚΟΥΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΩΝ, ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΝΔΡΙΚΩΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΩΝ, ΓΚΡΙΜΠΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ-ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ, ΓΟΥΓΟΥΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΓΟΥΓΟΥΛΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΗΛΙΑΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ, ΘΩΜΑΣ ΙΩΣΗΦ-ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-(ΖΑΝΤΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ)-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ, ΚΑΚΑΖΙΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ, ΚΑΤΣΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΜΟΔΑΣ, ΛΟΥΛΟΥΔΗ ΘΕΟΔΩΡΑ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΟΣ ΑΤΕΙΘ, ΜΠΑΓΙΩΤΑ ΧΑΪΔΩ (ΧΑΡΑ)-ΕΜΠΟΡΟΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ, ΜΠΑΚΟΥΡΑΣ ΘΩΜΑΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ-, ΜΠΑΝΤΑΒΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΜΕΛΕΤΗ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ, ΜΠΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ-SOUPER MARKET-23ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΜΠΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΜΠΟΝΤΙΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ, ΝΑΚΑ ΑΓΛΑΪΑ-ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΝΤΑΪΛΙΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ,, ΝΤΟΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-Θερμοϋδραυλικός, ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΜΟΛΑ ΕΠΙΠΛΑ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΖΩΗ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, ΠΑΠΠΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑ-ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ-ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ, ΠΕΤΜΕΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΕΜΠΟΡΟΣ-, ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΕΜΠΟΡΟΣ ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ-ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ NAILS, ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΙΔΡΥΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΣΑΜΟΥΛΑΔΑ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ-ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΣΚΥΒΑΛΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΥΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ, ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΨΥΞΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΨΥΚΤΙΚΟΣ, ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΙΤΑΛΙΚΩΝ, ΧΑΜΟΥ-ΠΕΤΡΕΝΙΤΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΙΑ)-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass