Αποκαθίστανται οι αδικίες στις εργασιακές τους σχέσεις

* ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΟΕΒ

Δημοσίευση: 23 Απρ 2024 16:10

Μετά την παρέμβασή του στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων στον Ο.Δ.Υ.Θ., ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας συναντήθηκε χθες στη Βουλή με αντιπροσωπεία εργαζομένων στους Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων (Ο.Ε.Β.) και στον Γενικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων (Γ.Ο.Ε.Β.).

Ο Λαρισαίος πολιτικός συζήτησε με τους Γιώργο Βαρδούλη, διευθυντή του Γ.Ο.Ε.Β. Θεσσαλίας, Αχιλλέα Σταυροθεόδωρο, εργαζόμενο στον Τ.Ο.Ε.Β. Ταουσάνης, την Ιουλία Αγγελακοπούλου, νομική σύμβουλο των Ο.Ε.Β., και τον Σωκράτη Χρυσόμαλλο, εργαζόμενο στον Γ.Ο.ΕΒ. Θεσσαλίας, οι οποίοι, μετά και από πρωτοβουλία του, παρέστησαν στην ακρόαση φορέων της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής, για να εκθέσουν τις απόψεις τους για το υπό συζήτηση νομοσχέδιο.
Μετά την ανάδειξη των αδικιών σε βάρος των υπαλλήλων των Ο.Ε.Β., ως προς την αναγνώριση προϋπηρεσίας και τη μισθολογική τους κατάσταση, αλλά και τη μεταχείρισή τους, σε περίπτωση κατάργησης του Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης αναγνώρισε το δίκαιο αίτημά τους και θα καταθέσει άμεσα σχετική νομοθετική ρύθμιση στο παρόν νομοσχέδιο, που θα αίρει τις υφιστάμενες αδικίες.
Οι εκπρόσωποι των Ο.Ε.Β. – Γ.Ο.ΕΒ. ευχαρίστησαν τον κ. Κέλλα για την έμπρακτη στήριξη του στα προβλήματα που δημιουργούνται αναφορικά με το εργασιακό τους μέλλον, μετά τη μεταφορά των υπαλλήλων των Ο.Ε.Β. στον Ο.Δ.Υ.Θ.. Ο κ. Κέλλας, από την πλευρά του, εξέφρασε την ικανοποίηση για την εξέλιξη, ευχαριστώντας τον υπουργό για την άμεση ανταπόκριση στο δίκαιο αίτημα των εργαζομένων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass