ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ:

Απολυμάνθηκε Κ.Υ. και ΓΕΛ

Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών, συστήνει ο δήμαρχος

Δημοσίευση: 02 Νοε 2020 15:07

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») Του Κώστα Τσόλα

Ιδιαίτερη ήταν η ευαισθησία της δημοτικής αρχής Τυρνάβου και ειδικά του δημάρχου κ. Ιωάννη Κόκουρα

για την προστασία των πολιτών και κυρίως των μαθητών αλλά και εκείνων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
Έτσι στο Γενικό Λύκειο της πόλης, μετά την εμφάνιση κρούσματος κορονοϊού σε μαθητή του σχολείου, ο Δήμος προχώρησε χθες Κυριακή σε απολύμανση όλων των χώρων, ακολουθώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα των ειδικών.
Παρουσία του δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα πραγματοποιήθηκε η απολύμανση του σχολικού κτιρίου, έτσι ώστε σήμερα Δευτέρα η προσέλευση των μαθητών να γίνει υπό ασφαλείς συνθήκες.
Για προληπτικούς λόγους, στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε ανάλογη απολύμανση και στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, ενώ τη διαδικασία επόπτευσαν ο δήμαρχος Ιωάννης Κόκουρας και ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου κ. Γιάννης Αντωνόπουλος. Η απολύμανση έγινε στο ΤΕΠ και στο κοντέινερ που έχει διαθέσει η δημοτική αρχή, ως σημείο υποδοχής των ασθενών.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Μετά την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας μιλώντας στην «ΕτΔ» ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ιωάννης Κόκουρας τόνισε: «Η δημοτική αρχή Τυρνάβου παρακολουθεί στενά, με υπευθυνότητα και ψυχραιμία τις εξελίξεις στο μέτωπο του δεύτερου κύματος της πανδημίας και παρεμβαίνει, όπου χρειάζεται, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των επιστημόνων. Δυστυχώς κρούσμα κορονοϊού σημειώθηκε και στην πόλη μας και πιο συγκεκριμένα στο Γενικό Λύκειο για γι’ αυτό προχωρήσαμε σε απολύμανση του χώρου, ενώ για προληπτικούς λόγους ανάλογα πράξαμε και στο Κέντρο Υγείας. Μόνο αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών θα μπορέσουμε να περιορίσουμε την πανδημία. Το κάναμε με επιτυχία την άνοιξη, μπορούμε και πρέπει να το επαναλάβουμε και τώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας.
Τηλεφωνικά ή μέσω email η εξυπηρέτηση πολιτών
Στο πλαίσιο λήψης και εφαρμογής μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, η δημοτική αρχή Τυρνάβου γνωστοποιεί ότι όλοι οι πολίτες θα εξυπηρετούνται στον Δήμο Τυρνάβου μόνο τηλεφωνικά στο 24923-50100 και μέσω email, στο dimos@tirnavos.gr. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όταν δεν είναι εφικτή η εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση, η επίσκεψη γίνεται μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. «Δεν ερχόμαστε άσκοπα η αυτοβούλως στο Δημαρχείο. Μένουμε ασφαλείς. Προστατεύουμε τον εαυτό μας, τους οικείους μας, τους συνδημότες μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass