Νύχτα τοποθέτησαν στεφάνι του Κασιδιάρη στο Μνημείο Ηρώων

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2020 21:15

Με ξεκάθαρο στόχο την πρόκληση, τοποθετήθηκε χθες στο Μνημείο των Ηρώων, εκεί δηλαδή όπου τιμήθηκαν ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου όλοι όσοι αντιστάθηκαν στον ναζισμό και τον φασισμό, πολεμώντας για την πατρίδα, στεφάνι με το όνομα του πρώην χρυσαυγίτη

βουλευτή και ενός εκ της ηγετικής ομάδας του διευθυντηρίου της εγκληματικής οργάνωσης του νεοναζιστικού κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη.
Το στεφάνι φέρει κορδέλα με το όνομα του κόμματος «Έλληνες για την Πατρίδα» που ίδρυσε μετά τη φυγή του από τη Χ.Α. που εν τέλει αποδείχθηκε πως επρόκειτο για εγκληματική οργάνωση, σύμφωνα με την απόφαση δικαστηρίου.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης, εδώ και μερικές ημέρες εκτίει ποινής κάθειρξης 13 ετών και έξι μηνών, ενώ έχει ήδη τεθεί σε αργία από το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κι έτσι το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάζει με 48 αντί 49 μέλη, ενώ ο Κασιδιάρης δεν θα συμμετέχει και στην οικονομική επιτροπή του Δήμου, της οποίας ήταν μέλος.
Μέλος της παράταξης «Έλληνες για την Πατρίδα» είναι στη Λάρισα η κ. Μαρία Μπίλλη που συμμετέχει στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας.
Το στεφάνι δεν τοποθετήθηκε χθες το πρωί κατά τη διάρκεια της επίσημης εκδήλωσης αλλά ήταν εκεί τις απογευματινές-βραδινές ώρες. Μάλιστα βρισκόταν σε περίοπτη θέση, μπροστά από τα στεφάνια άλλων εκπροσώπων φορέων όπως αυτό του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού.
Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass