Αιτήσεις για τα voucher των Παιδικών Σταθμών

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΗΠΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2020 15:08

Η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»

ξεκίνησε, όπως ενημερώνει τους γονείς νηπίων ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας (Ο.Κ.Π.Α.Π.) του Δήμου Ελασσόνας. Το πρόγραμμα επιχορηγεί τα τροφεία των παιδικών σταθμών και τη δαπάνη των οικογενειών για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών σε δημοτικούς ή ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ. Η προθεσμία των αιτήσεων λήγει την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. www.eetaa.gr-paidikoi.eetaa.gr. Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση των κωδικών – διαπιστευτηρίων (κωδικών TAXISNET). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση και η κατάσταση απασχόλησης. Οι ενδιαφερόμενες/οι, εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher), προκειμένου να επιλέξουν τον Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 24933-50218, 24933-50227 ή να απευθυνθούν στα γραφεία του οργανισμού (Δημαρχείο Ελασσόνας) για τη συμπλήρωση των αιτήσεών τους.

 

Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)Ξεκίνησε η διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης του Voucher, και θα έχει διάρκεια έως την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020, η Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», που αφορά στους Παιδικούς Σταθμούς καθώς και στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ μεΑ, για το σχολικό έτος 2020-2021. Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr - paidikoi.eetaa.gr). Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων (κωδικών Taxisnet). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης. Εξαιρούνται των ανωτέρω περιορισμών (ύψος οικογενειακού εισοδήματος, κατάσταση απασχόλησης και οικογενειακής κατάστασης) τα προς φιλοξενία ΑμεΑ. Στο παρόν χρονικό διάστημα των δηλώσεων καλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα να μπουν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ και να συμπληρώσουν τα στοιχεία της αίτησης, καθώς και να επισυνάψουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά που χρειάζονται. Οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου, σε δεύτερη φάση, οι ίδιες/οι να επιλέξουν τον Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την υπεύθυνη επικοινωνίας του Προγράμματος για Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ του Δήμου Τεμπών κ. Ζησοπούλου Κατερίνα στα τηλέφωνα 24953 - 50408 και 24953 - 50401.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass