ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΙΣ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Στη διοίκηση του ΟΣΕ ο Λαρισαίος Δημήτρης Κιούσης

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2016 0:47

 

Εκτελεστικό μέλος (ουσιαστικά αντιπρόεδρος) του Δ.Σ. του ΟΣΕ, μετά από σχετική απόφαση του αρμόδιου υπουργού είναι από χθες, ο Λαρισαίος Δημήτρης Κιούσης, της γνωστής οικογένειας των αυτοκινητιστών και της ομώνυμης μεταφορικής εταιρίας. Ο Δημ. Κιούσης, προ τετραμήνου, επί υπουργίας Σγουρίδη και κατόπιν σχετικής εισήγησης του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Π. Καμμένου, είχε διορισθεί στο Δ.Σ. του ΟΣΕ και χθες η διοίκηση του Οργανισμού επισημοποίησε την παραπάνω εξέλιξη. Εξέλιξη θετική για τον νομό Λάρισας, καθώς οι εκκρεμότητες της περιοχής με τον Οργανισμό είναι πολλές και η παρέμβαση του προς όφελος της γενέτειρας του αναμένεται με ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται ότι στην αρμοδιότητα του ΟΣΕ, μετά τη διάσπαση του Οργανισμού παραμένουν η διαχείριση των γραμμών, των Σταθμών, τα πασάγια κ.λπ., ενώ διοικητικά ο Οργανισμός ανήκει στο υπουργείο Μεταφορών. Αντίθετα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η ΓΑΙΟΣΕ ανήκουν στο ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδή στο υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Δημήτρη Κιούση, με τη νέα του ιδιότητα, στη Λάρισα θα είναι τη Μεγ. Τρίτη 26 Απριλίου, οπότε και σύσσωμο το Δ.Σ. του ΟΣΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γ. Αποστολόπουλο και τον δ/ντα σύμβουλο Κ. Πετράκη, θα βρεθεί στη Λάρισα, όπου θα προεδρεύσει σύσκεψης παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, των εργαζομένων, αλλά και ανθρώπων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΓΑΙΟΣΕ από τη Θεσσαλία.

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass