ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Συλλαλητήριο κατά της κάρτας του πολίτη

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2016 8:14

 

Συλλαλητήριο διοργανώνει στη Λάρισα, την Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 18:30 στην πλατεία του Αγίου Βησσαρίωνος (Λαού), ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, κατά της κάρτας του πολίτη και της Ισλαμοποίησης της Ελλάδος.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο πατήρ Νικηφόρος του Ιερού Ναού Γενεθλίων του Προδρόμου Βόλου, ο πρόεδρος του Ορθοδόξου Συλλόγου Άγιος Βασίλειος Θεσσαλονίκης Αναστάσιος Θεοδωρίδης, ο πρώην Κοινοτάρχης Βερδικούσσας και δάσκαλος Θεόδωρος Καφφές, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από το Μαυρομμάτι Καρδίτσης Κωνσταντίνος Νάσιος και ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας Νικόλαος Κωνσταντινίδης. Μετά το τέλος των ομιλιών θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλεως. Από τους διοργανωτές γίνεται γνωστό, ότι αρχικώς η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί μπροστά στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων (Κοραή 12) στις 5:30 το απόγευμα, όπου θα ξεκινήσει πορεία προς το σημείο της εκδηλώσεως. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πατριωτικού Συνδέσμου «έχουμε υποχρέωση όλοι να δώσουμε δυναμικό «παρών» στην εκδήλωση, προκειμένου να σώσουμε την πίστη μας και την πατρίδα αλλά και το Έθνος, μια παρακαταθήκη που μας άφησαν οι πρόγονοί μας, οι οποίοι έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος».

Στο μεταξύ μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, με επικεφαλής τον πρόεδρο Στ. Χάμο και τον αντιπρόεδρο Αδ. Πλασάτη, έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά των κέντρων υποδοχής προσφύγων και της επιχείρησης «Ισλαμοποίησης της Ελλάδος», που έγινε στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Κυριακή και την οποία διοργάνωσε ο «Ιερός Λόχος 2012».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass