ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Συντονισμός για τη συλλογή βοήθειας στους πρόσφυγες

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2016 14:20 | Τελευταία ενημέρωση: 21 Μαρ 2016 23:32

 

Με την επιτροπή η οποία συστάθηκε στο Δήμο Κιλελέρ, για τη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας και άλλων ειδών για τους πρόσφυγες, συναντήθηκε ο δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν αναλυτικά όλα τα θέματα που σχετίζονται με το συντονισμό των ενεργειών έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη συλλογή όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Τα τρόφιμα και τα είδη θα συλλέγονται στα κατά τόπους πρώην δημαρχεία του Δήμου.

Την προσπάθεια θα συνδράμουν οι διάφοροι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στον δήμο Κιλελέρ και όσα τρόφιμα και είδη συλλεγούν θα προωθηθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο Λάρισας. Επικεφαλής της επιτροπής είναι ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χατζούλης και συμμετέχουν η αντιδήμαρχος Ιωάννα Πινάκα, η δημοτική σύμβουλος Ζωή Ανυφαντή, ο κοινωνικός λειτουργός – υπεύθυνος του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» που υλοποιεί ο δήμος Κιλελέρ Θεόδωρος Κοκκινούλης και οι πρόεδροι του Γυναικείου Ομίλου Δήμου Κιλελέρ «Αρωγή – Αλληλεγγύη» Μαρίνα Παπαντάκου- Καντώνια,   του Συλλόγου Γυναικών Νίκαιας Ρίτα Σακελλαρίου και του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Αγάπη» Φανή Καντώνια.

Όσοι σύλλογοι ή απλοί πολίτες θέλουν να συνδράμουν την προσπάθεια του δήμου Κιλελέρ μπορούν να απευθύνονται στον Χρήστο Χατζούλη στο τηλέφωνο 6985122669.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass