Ελεύθερος αλλά σε 50 μέτρα από τον Β. Γραμμένο

*ΑΦΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΚΩΝ. ΦΛΩΡΟΣ *ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 26 Απρ 2024 8:01

ΑΘΗΝΑ
Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος μετά το άγριο επεισόδιο με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο, στους χώρους της Βουλής.
Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, η συνήγορος υπεράσπισής του, επισήμανε: «Δεν επιβλήθηκε κανένας όρος.

Ο κ. Φλώρος αφέθηκε ελεύθερος. Του επιβλήθηκε ο περιορισμός να μην πλησιάζει τον κύριο Γραμμένο στα 50 μέτρα». Στις δηλώσεις που έκανε κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» είπε: «Εκείνη τη στιγμή ως γιος και ορμώμενος από το συναίσθημα, θεώρησα πως έπραξα σωστά. Επειδή όμως φέρω και μια πολύ σημαντική ιδιότητα, αυτή του Έλληνα βουλευτή, έπραξα απολύτως λάθος, δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε χώρους του κοινοβουλίου. Δεν αποτελεί παράδειγμα για Έλληνα βουλευτή».
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φλώρος βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή για τα πρωτοφανή γεγονότα μέσα στη Βουλή, καθώς κατηγορήθηκε σε βαθμό κακουργήματος για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου.
Προηγήθηκαν οι απολογίες τριών βουλευτών, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο συμβάν. Πρόκειται για τους βουλευτές της ΝΔ κ. Σιμόπουλο και κα. Μονογιού και τον ανεξάρτητο και πρώην «Σπαρτιάτη» κ. Βαλτογιάννη.ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Στην αυστηροποίηση του Κανονισμού της Βουλής προσανατολίζεται το προεδρείο, υπό το φως του πρωτοφανούς και εκτός κοινοβουλευτικού ήθους επεισοδίου που έλαβε χώρα έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας.
Ο κύβος φαίνεται πως έχει ήδη ριφθεί, καθώς οι νομικοί της Βουλής εξετάζουν τις δυνατότητες που υπάρχουν, ωστόσο οι όποιες αλλαγές δε θα γίνουν «άρον άρον». Στον Κωνσταντίνο Φλώρο έχει επιβληθεί δεκαπενθήμερη αποβολή από τη Βουλή, καθώς και περικοπή κατά το ήμισυ της βουλευτικής του αποζημίωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass