ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΖΩΗΣ

Η 110 Π.Μ. «αγκάλιασε» τη "Save M.OΡ.Α.Σ"

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2016 8:18

 

Συγκινητική τουλάχιστον θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η υποδοχή των μελών του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Save M.OP.Α.Σ» από το προσωπικό της 110 Π.Μ.

Μετά από αίτημα που έγινε αμέσως δεκτό από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, που επιδεικνύει μεγάλη ευαισθησία σε θέματα εθελοντισμού και προσφοράς, τα μέλη του σωματείου πήραν το βήμα και ενημέρωσαν για το πως μπορεί κάποιος να συνεισφέρει στην Προσφοράς Ζωής αυξάνοντας τη δεξαμενή εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε καλωσορίζοντάς τους ο διοικητής της 110 Π.Μ. σμήναρχος (Ι) Δημ.Τσιρογιαννίδης, ο οποίος παρομοίασε τον αντικειμενικό σκοπό του σωματείου με αυτόν της Πολεμικής Αεροπορίας που όπως τόνισε δεν είναι άλλος από την πρόληψη για την ελευθερία της ανθρώπινης ζωής από οποιαδήποτε απειλή!

Την ενημέρωση ακολούθησε δειγματοληψία όπου δεκάδες αξιωματικοί και υπαξιωματικοί ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα αποτέλεσαν τους νέους υποψήφιους δότες μυελού των οστών αποδεικνύοντας ως μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων την έμπρακτη συμπαράσταση τους στο θεάρεστο έργο του σωματείου!

Για την ιστορία, το σωματείο Μ.ΟΡ.Α.Σ (Μαζί ΟΡαματιζόμαστε Αφύπνιση Συνείδησης) είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ιδρύθηκε στη μνήμη του Λαρισαίου Δημήτρη Μόρα, o οποίος μέσω του θάρρους, της αισιοδοξίας, της δύναμης, της ηρεμίας και της αξιοπρέπειάς του ενέπνευσε να πραγματοποιηθεί, με σεβασμό, το όραμά του.

Ένα όραμα που πρωταρχικό στόχο έχει την ορθή ενημέρωση και επαγρύπνηση του κοινού ως προς τη διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν τόσο για τη διαδικασία όσο και για τις δράσεις του σωματείου από το site: www.savemoras.com /απο τo Fb:Save Moras.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass