Ενημέρωση για σπουδές στα ΕΠΑΛ

ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

Δημοσίευση: 23 Απρ 2024 15:00

Με στόχο την αποτελεσματική ενημέρωση και πληροφόρηση των μαθητών και μαθητριών για τις πιθανές εκπαιδευτικές επιλογές σε ό,τι αφορά την Επαγγελματική Εκπαίδευση, μαθητές και μαθήτριες του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Λάρισας και του 6ου Γυμνασίου Λάρισας επισκέφτηκαν το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.) Λάρισας.

Τους υποδέχθηκαν ο διευθυντής του 1ου Ε.Κ. κ. Κωνσταντίνος Μιχαλάκης και ο υποδιευθυντής κ. Νίκος Καρκαλής και τους ενημέρωσαν για το πρόγραμμα σπουδών και τις προοπτικές εργασίας που έχουν οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ, για το μεταλυκειακό έτος επιδοτούμενης μαθητείας και τέλος, για τις ειδικές Πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑΛ και για την εισαγωγή τους στις ανώτατες σχολές.
Στη συνέχεια, οι επισκέπτες μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων χωρίστηκαν σε ομάδες και με τη συνοδεία καθηγητών επισκέφτηκαν έναν προς έναν τους εργαστηριακούς χώρους όπου γίνεται η διδασκαλία των μαθημάτων των τομέων του 1ου Ε.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass