Μαθητές «ξαναζωντάνεψαν» πάρκο

*ΣΤΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2024 13:40

Μαθητές και μαθήτριες του 12ου Γυμνασίου Λάρισας καθάρισαν και καλλώπισαν το πάρκο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής στη συνοικία Αμπελοκήπων.

Έπιασαν πινέλα, κουβάδες με χρώματα, εργαλεία, αλλά και σκούπες, και προσέφεραν εθελοντική εργασία για να εξωραΐσουν το πάρκο της γειτονιάς τους.
Παγκάκια, πεζούλια, κάδοι απορριμμάτων βάφτηκαν κόκκινα, μπλε, κίτρινα, που σε συνδυασμό με το γρασίδι και τα αγριολούλουδα του πάρκου δημιουργούν πολύ όμορφες εικόνες.
Το 12ο Γυμνάσιο Λάρισας – Μ. Καραγάτσης από φέτος υιοθέτησε το πάρκο αυτό, υλοποιώντας και σχετικό πρόγραμμα του Υπ. Παιδείας που προωθεί ανάλογες δράσεις. Η συντήρηση θα γίνεται σε τακτά διαστήματα από τον Όμιλο Αισθητικής Παρέμβασης του σχολείου που συντονίζουν οι καθηγητές και καθηγήτρια Αστέρης Λάσκαρης, Χαρούλα Καραθανάση και Βασίλης Τασιόπουλος.
Με την ευκαιρία αυτή το 12ο Γυμνάσιο εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων για τη συνεργασία και τη στήριξη στην υλοποίηση της δράσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass