ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΣ

Σενάρια για Κόμματο

* ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΛΟΥΚΑ

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2008 3:48 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:32
Σενάρια κυκλοφορούν από χθες στην ομάδα της ΑΕΛ ΓΣ για την απόκτηση του Λαρισαίου Νέστορα Κόμματου από τη λαρισινή ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν αποκλείεται να τον καλέσει να πάει στο Λιτόχωρο που γίνεται η προετοιμασία της λαρισινής ομάδας.  
Μάλιστα ο Κόμματος θέλει ακόμα και αν δεν ενταχθεί στην ΑΕΛ ΓΣ να προπονείται με την λαρισινή ομάδα καθώς στους «βυσσινί» γυμναστής είναι ο Βασίλης Μητσόπουλος που είναι και προσωπικός του γυμναστής.
Αν πάει ο Κόμματος στο Λιτόχωρο μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν ο Φάνης Παπακώστας που αυτός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Λιτόχωρο.
Η ουσία είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει κανένας αν η ΑΕΛ ΓΣ μπορεί να αυξήσει τον προϋπολογισμό της και να εντάξει στη δύναμη έναν παίκτη με υψηλό κασέ όπως είναι ο Νέστορας Κόμματος.
Από κει και πέρα η διοίκηση του λαρισινού σωματείου κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση ως δανεικού του Κώστα Σλούκα όπως έκανε και με τον Γιώργο Αποστολίδη.
Τέλος σήμερα αναμένεται να πάει στο Λιτόχωρο και ο Μπρους Πράις που από αύριο θα ενταχθεί κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα που εφαρμόζει ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Αλεξανδρής..
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass