Ο ΣΟΥΛΤΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΧΘΕΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ

Ένα γερμανικό «θωρηκτό» στην Ολύμπια

ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΛ ΚΑΣΤΛ

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2008 21:11 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:26
Παίκτης της Ολύμπια και με τη βούλα είναι από χθες το πρωί ο Γερμανός διεθνής Σβεν Σούλτσε. Ο 30χρονος παίκτης έστειλε όπως αναμενόταν υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και έκανε τα πρόσωπα των ανθρώπων τής ομάδας να λάμπουν από ικανοποίηση. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία τής λαρισινής ομάδας αφού κατάφερε με πολύ καλή τακτική στο θέμα των συζητήσεων, αλλά και στο οικονομικό κομμάτι, να πείσει ένα τόσο πολύ μεγάλο όνομα να έρθει στην ομάδα.
Με αυτήν την προσθήκη η Ολύμπια είναι γεγονός πως ενισχύεται ιδιαίτερα και πλέον ανοίγουν οι δρόμοι και για την απόκτηση και άλλων σπουδαίων παικτών αφού ως γνωστόν τα... ονόματα φέρνουν ονόματα. Έτσι καλύφθηκε το κενό του Γιώργου Τσιάρα (που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην πόλη της Λάρισας και πιθανότατα οδεύει για ομάδα του εξωτερικού) και παράλληλα αναμένεται να δώσει και νέα πνοή στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας τονώνοντας τα οικονομικά τού συλλόγου. Η ουσία είναι πως τέτοιες κινήσεις κάνουν ακόμα πιο γνωστή την πόλη στο μπασκετικό κοινό της Ευρώπης αλλά και μπορούν να φέρουν το άθλημα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Λαρισαίων φιλάθλων κάνοντάς τους να γεμίζουν το κλειστό της Νεάπολης όπως γινόταν πριν μερικά χρόνια.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ
Μάλιστα για την απόκτηση του Σούλτσε η «πορτοκαλί» ΚΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής: «Το μέλος της Εθνικής Ομάδας της Γερμανίας έστειλε σήμερα υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του διάρκειας ενός έτους με την Ολύμπια και αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.
Ο Σβεν Σούλτσε είναι 30 ετών και έχει ύψος 2,07. Μετά από μια εξαιρετική καριέρα στη Γερμανία, όπου με τα χρώματα της Αλμπα Βερολίνου κέρδισε και πρωτάθλημα και κύπελλο (1999, 2002) αγωνίστηκε επίσης και στη Λεβερκούζεν. Τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σ' ένα από τα ποιοτικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, το ιταλικό, όπου φόρεσε τις εμφανίσεις της Αρμάνι Μίλαν και της Ούντινε.
Η μεταγραφή του στην Ολύμπια Athienitis ΚΑΕ είναι μια από τις πιο σημαντικές μεταγραφές για αυτό το επίπεδο, αφού ο Γερμανός δεν στερείται διακρίσεων τόσο στους συλλόγους που αγωνίστηκε, όσο και στην εθνική ομάδα της χώρας του, όπου έφτασε μέχρι τη δεύτερη θέση της Ευρώπης, παίζοντας δίπλα στον Ντιρκ Νοβίτσκι στον τελικό του Ευρωμπάσκετ του 2005, όπου έχασαν στον τελικό από την Ελλάδα. Ο Σβεν Σούλτσε ήταν από τους βασικούς παίχτες που οδήγησαν την εθνική ομάδα της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, στο προολυμπιακό τουρνουά της Αθήνας την περασμένη εβδομάδα. Στέφθηκε ωστόσο πρωταθλητής Ευρώπης το 1998 με την εθνική ομάδα της Γερμανίας στο πρωτάθλημα κάτω των 22 ετών. Είναι αξιοσημείωτο πάντως ότι ο Γερμανός προτίμησε την Ολύμπια παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες της Ιταλίας».
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΣΤΛ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ
Οι «πορτοκαλί» δεν σταματούν εδώ τις μεταγραφικές τους κινήσεις. Έχουν ακόμα να ολοκληρώσουν τις υποθέσεις για τρεις θέσεις. Μια του πλέι μέικερ, ένα «τριάρι» και ένα «τεσσάρι». Για μια από αυτές τις θέσεις ο παίκτης που είναι υποψήφιος και στον οποίο έχει γίνει πρόταση και μάλιστα καλή είναι ο Τέρελ Καστλ. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του Άρη καλοβλέπει την προσέγγιση της Ολύμπια και απλά περιμένει να δει τι άλλες προτάσεις θα έχει από το εξωτερικό και αν το συμφέρει οικονομικά. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση της λαρισινής ομάδας είναι αρκετά δελεαστική και συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι θα έχει πολύ γνωστά ονόματα για συμπαίκτες είναι πολύ πιθανό να πει το ναι.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass