Αποκλείστηκε η Μικτή Κ-16 της ΕΠΣΛ

* ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ 2-1

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2024 2:20

Η φετινή διαδρομή της Μικτής Κ-16 της ΕΠΣΛ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΕΠΟ έλαβε τέλος χθες στο γήπεδο Φιλιππούπολης μετά την ήττα με 2-1 (ύστερα από ανατροπή) από την ΕΠΣ Μακεδονίας.
Η λαρισινή ομάδα δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή της, ήταν κατώτερη του αναμενομένου, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που δεν παρουσίασε από την πλευρά του κάτι το εξαιρετικό, ωστόσο το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και εκεί η Μικτή Κ-16 της ΕΠΣΛ στάθηκε άτυχη. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του νομού ξεκίνησε ιδανικά με γρήγορο γκολ, δεν μπόρεσε να το αξιοποιήσει και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση στη φάση των «8», έχοντας συνολικά αξιοπρεπή παρουσία.
Μόλις στο 4ο λεπτό μετά από ασίστ του Νικολακούλη, ο Νταφόπουλος με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στην ΕΠΣΛ (1-0).


Η αντίδραση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 11’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Λάμπρου στο οριζόντιο δοκάρι, ο Καπακτσόγλου με νέα κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 15’ η ΕΠΣ Μακεδονίας άγγιξε το δεύτερο γκολ όταν μετά από σέντρα του Μυτιληνού, ο Παρλάκογλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Η ΕΠΣΛ προσπάθησε να αντιδράσει στο 24’ όταν μετά από φάουλ του Νικολακούλη, ο Τσακνάκης πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.
Αντ’ αυτού στο 25’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με το σουτ του Μπαξεβάνου, ο οποίος έκανε το 1-2 και μαζί την ανατροπή.
Στο 27’ η λαρισινή ομάδα προσπάθησε να απαντήσει με τον Τζάρτα, το σουτ του οποίου απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ στο 36’ ένα δυνατό σουτ του Ζτούπη εξουδετέρωσε εκ νέου με δυσκολία ο Μπέλλης.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, για να ξεκινήσει η επανάληψη στην οποία η Λάρισα προσπαθούσε και πίεσε για την ισοφάριση, αλλά επιθετικά δεν ήταν αποτελεσματική. Η μεγάλη φάση έλειπε κι έτσι το 1-2 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
Στο 90’+1’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Αλεξόγλου, ενώ στο 90’+6’ ο Πατσώνης «κόπηκε» με οφσάιντ, σε μία φάση που ελέγχεται για την ορθότητα της υπόδειξης του α’ βοηθού.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Τσίντζας (Θεσσαλίας) με βοηθούς τον κ. Τασιόπουλο και την κ. Καρβούνη από την ίδια Ένωση. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Λάμπρου (29’) και Μετιάζης (90’+1’), καθώς και ο προπονητής της ΕΠΣΛ κ. Τσέτσιλας (87’).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τσέτσιλας-Ν. Φώλλας): Μουλτσιάς, Ράπτης (58’ λ.τ. Μπακογιάννης), Πατσώνης, Αλμπάνης, Τσιτσώνης (81’ Γιαννακόπουλος), Καραστέργιος (81’ λ.τ. Μετιάζης), Τζάρτας, Τσακνάκης (55’ Βασιλόπουλος, 81’ Σακελλάρης), Νταφόπουλος, Ζτούπης, Νικολακούλης.
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Ηλ. Βούρας): Μπέλλης, Μαυρίδης, Καρκαμάνης, Λάμπρου, Καπακτσόγλου, Μπαξεβάνος (84’ Κυριάκου), Μυτιληνός, Τσιμερίκας (70’ Αλεξόγλου), Βαριόπουλος (58’ Μαυρέλης), Παρλάκογλου, Σιάκας (84’ Τουφεκτσής).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass