Οι ομάδες διαφήμισαν το πόλο, αλλά παραφωνία ήταν οι διαιτητές

* ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΝΟΛ EXALCO ΑΠΟ ΤΗ ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ ΜΕ 13-12 * ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗ 2η ΘΕΣΗ

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2024 2:10

Διαφήμιση του πόλο χθες στο κολυμβητήριο του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων καθώς ΝΟΛ Exalco και Ναυταθλητική Ένωση Πάτρας διεκδίκησαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά τον κέρδισε η πατρινή ομάδα νικώντας με 13-12, αφού η λαρισινή ομάδα αστόχησε στην τελευταία επίθεση.


Ειδικά στο τελευταίο οκτάλεπτο, στο οποίο σημειώθηκαν δώδεκα γκολ, ήταν αγώνας σπάνιας ομορφιάς και μοναδική παραφωνία ήταν οι διαιτητές της αναμέτρησης Καρούλης, Αγγελίδης που με τις υποδείξεις τους αδίκησαν τον ΝΟΛ Exalco.
Χαρακτηριστικό είναι ότι σε ένα παιχνίδι υπέρμετρης σκληρότητας απέβαλλαν με ιδιαίτερη αυστηρότητα τον Τριαντάφυλλο Παπαδόπουλο (5.47 πριν την λήξη κι ενώ το σκορ ήταν 9-8 για τη ΝΕΠ). Σχεδόν δύο λεπτά αργότερα το ίδιο συνέβη και με τον έφορο Τάσο Θεοδωρόπουλο για διαμαρτυρίες.
Η απόφαση της αποβολής του Τριαντάφυλλου Παπαδόπουλου ανάγκασε τον τεχνικό Δημήτρη Μπλάνα να βλέπει την ομάδα του να παίζει για τέσσερα λεπτά με έναν παίκτη λιγότερο!
Ο ΝΟΛ μπορεί να μην πήρε τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά κατάφερε να ανέβει στην Α1 εθνική κατηγορία ξανά μετά από 15 χρόνια και επανέρχεται στη μεγάλη κατηγορία μετά από 13 χρόνια.
Για τη ΝΕΠ ήταν η τρίτη άνοδος στην Α1 Εθνική Ανδρών. Ο Μάκης Λυκούδης έγινε ο τρίτος προπονητής που ανεβάζει τη ΝΕΠ στην Α1, καθώς είχαν προηγηθεί ο Γιώργος Κακουλίδης (εμβληματική φυσιογνωμία για την υδατοσφαίριση της Πάτρας) τη σεζόν 2006-2007 και ο Λάμπρος Αναστασόπουλος πριν από μια 10ετία. Ο παίκτης Γιώργος Καρράς έχει δώσει το «παρών» και στις τρεις ανόδους της ΝΕΠ, όπως και οι Αγγελος Μερκουριάδης, Μπεζιλιώτης για την ομάδα του ΝΟΛ που ήταν και στις δύο ανόδους της Λαρισινής ομάδας.
Την απονομή στους νικητές έκανε ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Κυριάκος Γιαννόπουλος.
Πρώτος σκόρερ των πατρινών ήταν ο Λυκούδης με 5 τέρματα, ενώ για την ομάδας της Λάρισας ο εκπληκτικός χθες Γκανάτσιος.
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-4, 0-1, 7-5
Για την ιστορία, ο Αρης Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε με 18-16 επί του ΝΑΟ Κέρκυρας στον μικρό τελικό της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο, στο Εθνικό κολυμβητήριο Ιωαννίνων και κατέκτησε την 3η θέση.
ΝΟ Λάρισας (Δημήτρης Μπλάνας): Μπεζιλιώτης, Δανιήλ Χρ. 1, Γκανάτσιος 3, Στεργίου 1, Δανιήλ Α., Νικηφορίδης 1, Παπαδόπουλος 2, Παράσχος, Πατσίκας 1, Μερκουριάδης 2, Πατούνας, Χατζής, Τσούτσας Χ., Μότσιας 1, Κόκκινος.
ΝΕ Πατρών (Μάκης Λυκούδης): Μαυριόπουλος, Λυκούδης Σπ. 5, Χάρισον 1, Βαλουξής, Τσίπης, Καραΐσκος 3, Τρασάϊ 2, Κωνσταντακόπουλος, Παπαγεωργίου 1, Καρράς, Αντίοχος 1, Πιτσίκας Ηλ., Δραγώνας, Αβαγιανός 1, Γιαννακόπουλος.
*Στα αξιοσημείωτα ότι στο κανάλι του youtube που μεταδόθηκε ο αγώνας υπήρχαν συνδεδεμένα περίπου 330 άτομα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass