2η πανελλήνια νίκη πέτυχαν οι νεανίδες της Νίκης Λάρισας

Δημοσίευση: 27 Απρ 2024 12:51

Δεύτερη πανελλήνια νίκη πήρε ο Γυμναστικός Σύλλογος Νίκη Λάρισας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων ρυθμικής γυμναστικής στο Εθνικό γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.

Τη διάκριση πέτυχε στα προγράμματα με πέντε κορίνες στο ανσάμπλ με την ομάδα που αποτελούσαν οι: Στεργίου Φένια, Σταμάτη Ευανθία, Δρώσου Άρτεμις, Αφεντούλη Νεφέλη, Τόπι Μέγκι και Καρκαντού Στέλλα.
Με τη νίκη αυτή φάνηκε η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στη Νίκη, αλλά και η προσπάθεια των αθλητριών που ακολούθησαν τις οδηγίες από τις προπονήτριες του Συλλόγου Πιτσίλκα Ε, Κανάκη Σ, Peremytko.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι δηλώνουν όλοι οι παράγοντες, καθώς οι αθλήτριες, εκτός από μια θέση στο βάθρο, εξασφάλισαν και τη μοριοδότησή τους για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τα επόμενα χρόνια. Παράλληλα ευχαριστούν τους γονείς των κοριτσιών για την εμπιστοσύνη τους στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.
Σε ατομικό επίπεδο αγωνίστηκε και η αθλήτρια Καρκαντού Στυλιανή απολαμβάνοντας των αγώνα της με τις 24 καλύτερες αθλήτριες της χώρας, ενώ την είσοδό της για λίγο στην κορυφαία 8άδα των τελικών οργάνων στις κορίνες έχασε η Νεφέλη Αφεντούλη ολοκληρώνοντας την προσπάθειά της στην 11η θέση. Μία θέση στην 8άδα των τελικών οργάνων είχε τη δυνατότητα να διεκδικήσει και η Μέγκι Τόπι, ωστόσο κάποιες ατυχίες του αγώνα δυσκόλεψαν το έργο της. Παρόλα αυτά και οι τρεις αθλήτριες συνέχισαν με πείσμα τον αγώνα τους με την ομάδα του ανσάμπλ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass