ΝΟΛ EXALCO

Μπλάνας και τη νέα χρονιά...

- ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ EXALCO - ΤΗ Μ. ΤΡΙΤΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ Α2

Δημοσίευση: 26 Απρ 2024 12:24

Του Σωτ. Κέλλα
Η ομάδα πόλο των ανδρών του ΝΟΛ-EXALCO ανέβηκε φέτος στην Α1 εθνική κατηγορία και έτσι αλλάζουν όχι μόνο τα δεδομένα του λαρισινού υγρού στίβου, αλλά και του λαρισινού αθλητισμού, αν κρίνουμε από την επίσκεψη που έκανε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης στην EXALCO,

τη χορηγό εταιρεία, και είχε συνομιλία με τον υπεύθυνο της ομάδας πόλο, Γιώργο Καντώνια, που είχε μαζί τον γιο του, Αντώνη, sales export manager της EXALCO.
Ο Κ. Βρούτσης εντυπωσιάστηκε από την πορεία τη ομάδας που κατάφερε να επιστρέψει μετά από 13 χρόνια στην Α1 και είπε ότι ο ελληνικός αθλητισμός έχει ανάγκη από υγιείς παράγοντες, όπως η οικογένεια Καντώνια.
Ο Γιώργος Καντώνιας τού απάντησε ότι η ΕXALCO θα είναι χορηγός και για τη νέα χρονιά, ενώ η ομάδα θα έχει πάλι ως βάση τα λαρισινά παιδιά. Επίσης, είπε ότι θα παραμείνει προπονητής ο Δημήτρης Μπλάνας από τον γειτονικό Βόλο που έχει δείξει σημαντικό έργο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και άλλα θέματα, όπως ο αθλητικός νόμος και ο κ. Βρούτσης είπε ότι περιμένει και τις δικές του προτάσεις, αφού η συγκεκριμένη οικογένεια όπου ασχολήθηκε έχει πετυχημένο έργο.
Οι δύο άνδρες δεν αποκλείεται να τα πούνε και το καλοκαίρι στη Νάξο.
ΜΠΛΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΣ
Ο Δημήτρης Μπλάνας φάνηκε ότι έχει την πλήρη εμπιστοσύνη της ομάδας και δεν είναι τυχαίο ότι για δεύτερη φορά πανηγυρίζει άνοδο ως προπονητής στη μεγάλη κατηγορία, καθώς προηγήθηκε αυτή με τον ΟΥΚ Βόλου σε ένα πρωτάθλημα που λόγω κορονοϊού είχε μικρή διάρκεια. Σαν παίκτης είχε πετύχει την άνοδο με τον ΝΟΒΑ το 2015. Επίσης, ως προπονητής εργάστηκε για οκτώ χρόνια στη Νίκη, την οποία ανέβασε από τη Δ’ Εθνική στην Α2 και το 2018 παραλίγο να την οδηγήσει στην Α1.
Τέλος, τη Μεγάλη Τρίτη στα Γιάννενα θα κριθεί ο τίτλος του Πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας, καθώς στις 17.00 θα αντιμετωπίσει τη Ν.Ε. Πατρών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass