ΑΕΛ:

Χωρίς φιλάθλους με ΑΕΚ Β’

ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ: ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2024 12:02

Του Σωτ. Κέλλα

Ένας φίλαθλος μπήκε στο γήπεδο στον αγώνα ΑΕΛ-Νίκη Βόλου 2-3 και η λαρισινή ομάδα τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που σημαίνει ότι ο αγώνας του Σαββάτου ΑΕΛ-ΑΕΚ Β’, στις 4 μ.μ., στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 2, θα γίνει χωρίς θεατές.


Η τιμωρία ήρθε από τη ΔΕΑΒ μετά τις εκθέσεις παρατηρητών, ΔΕΑΒ και Αστυνομίας. Η ΔΕΑΒ ανέφερε τα εξής: «Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοινώνει: Με την υπ’ αριθμ. 11/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης, ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών, σε οποιαδήποτε Εθνική Διοργάνωση, καθόσον φίλαθλος με τα διακριτικά της εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου ΑΕΛ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ στην αθλητική εγκατάσταση AEL FC ARENA στις 20/4/2024, για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League 2 play off 2023, με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος αγώνας να διακοπεί μέχρις ότου απομακρυνθεί ο φίλαθλος. Εφαρμογή του άρθρου 10 του ν. 5085/2024».
Η Super League 2 ανακοίνωσε… αμέσως και το τυπικό του θέματος:
«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο αγώνας ΑΕΛ-ΑΕΚ Β’ της 7ης αγωνιστικής play off του Πρωταθλήματος Super League 2 2023-24 θα διεξαχθεί τo Σάββατο 27/04/24, στις 16:00, στο AEL FC ARENA, χωρίς την παρουσία θεατών (Αρ. Πράξης 11/24 ΔΕΑΒ)».
Σχετικά με την τιμωρία η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, που, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής: «Είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ για να προάγουν τις άθλιες πολιτικο-ιδεολογικές τους αντιλήψεις, με κυρίαρχες εκείνες που αποσκοπούν στη δημιουργία κοινωνικού χάους.
Είναι εκείνα τα ανδρείκελα που προπηλακίζουν και βιαιοπραγούν κατά φιλάθλων γυναικών εντός και εκτός του γηπέδου. Είναι προφανές ότι το κάνουν και στα σπίτια τους.
Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ επιθυμεί να στείλει ένα μήνυμα στην κοινωνία για όλους αυτούς τους θρασύδειλους αχαρακτήριστους τύπους:
Τους γνωρίζουμε, είμαστε σταθερά και σθεναρά απέναντι στις άθλιες συμπεριφορές τους, που μόνο κακό και διχόνοια προκαλούν διαχρονικά στην ΑΕΛ και θα κάνουνε τα πάντα για να τους απομονώσουμε και σε συνεργασία με τις αρχές να τους παραδώσουμε στη δικαιοσύνη. Αργά ή γρήγορα θα αντιληφθούν ότι στις δημοκρατικά οργανωμένες κοινωνίες, υπάρχει και αντίλογος».
ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ
Ο αγώνας της ΑΕΛ το περασμένο Σάββατο με τη Νίκη Βόλου άφησε μια πικρία, καθώς η λαρισινή ομάδα έχασε με 3-2 και ήταν η πρώτη ήττα εντός έδρας της ιστορίας της κόντρα στη βολιώτικη ομάδα. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι το πρώτο μισάωρο η ΑΕΛ έπαιξε πολύ καλή μπάλα, αλλά έκανε πολλά ατομικά λάθη και τα πλήρωσε.
Για το ατομικά λάθη των παικτών μίλησε και ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης στους παίκτες και μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «Δε μας ταιριάζει αυτή η εικόνα, γιατί τη δουλειά που κάνουμε, πρέπει να την εξαργυρώνουμε στο παιχνίδι, αλλά εμείς δυστυχώς πληρώνουμε τα ατομικά μας λάθη. Όλοι δίνουμε εξετάσεις μέχρι το τέλος και φαίνεται αν αντέχεις ή δεν αντέχεις υψηλούς στόχους και πιέσεις.
Πάμε για νίκη με την ΑΕΚ Β’, να κερδίσουμε, να αλλάξουμε την εικόνα μας, γιατί μας αξίζει. Δυστυχώς, φαίνεται να μας έχουν μουντζώσει… Πάρτε παράδειγμα το τρίτο γκολ της Νίκης Βόλου, που η μπάλα βρήκε κόντρα ή το πέναλτι που κέρδισε στο πρώτο μέρος κόντρα στη ροή του αγώνα».
Στη διάθεση του Δερμιτζάκη θα είναι και ο Στάμου που αποθεραπεύτηκε, αλλά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Αντράντα (γι’ αυτό έγινε αλλαγή), Πλέγας και Μιλτιάδης (ο λόγος που δεν παίζει...).
ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ
Στην ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζουν την αισιοδοξία ότι μέχρι 8 Μαΐου που θα καταθέσουν τον φάκελο αδειοδότησης όλα θα είναι πλήρη, ώστε αρχές Ιουνίου, που θα παρθεί η απόφαση, να υπάρξει «πράσινο φως» για μεταγραφές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass