Διέπρεψαν οι αθλητές του Ποδηλατικού Γ.Σ. Λάρισας

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

Δημοσίευση: 19 Απρ 2024 11:30

Ένα φανταστικό από πλευράς απόδοσης τριήμερο είχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου νέων ανδρών - νέων γυναικών - εφήβων – νεανίδων, που διεξήχθη στην Αταλάντη, μία επιτυχημένη συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με τον Δήμο Λοκρών, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και το Σωματείο Πανερυθραϊκός.


Η διοργάνωση ξεκίνησε με το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, όπου στην κατηγορία νεανίδων η Γεωργία Ρομποτού κατέλαβε την 3η θέση και η Καλλιόπη Σούλιου την 7η αντίστοιχα.
Στην κατηγορία νέων γυναικών, η Βασιλική Κόκκαλη κατέλαβε τη 2η θέση, ενώ στην κατηγορία εφήβων ο Μάνθος Νικόλαος κατέλαβε την 4η θέση, ο Ζιντζόβας Κωνσταντινός την 6η, ο Σαπουνάς Νικόλαος τη 14η και ο Γκόλτσος Χρήστος την 21η.
Τέλος, στους νέους άνδρες ο Μπρέτας Σωτήριος-Μάριος κατέλαβε την 11η θέση.
Τη δεύτερη ημέρα, στο αγώνισμα της αντοχής νέων γυναικών και νεανίδων, οι αθλήτριες του λαρισινού συλλόγου ανέβηκαν εκ νέου στο βάθρο των νικητριών, καθώς η Καλλιόπη Σούλιου κατέλαβε τη 2η θέση και η Γεωργία Ρομποτού την 5η, ενώ η Βασιλική Κόκκαλη κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία της.
Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, όπου στο αγώνισμα της αντοχής νέων ανδρών και εφήβων ο Νικόλαος Μάνθος στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος, ο Νικόλαος Σαπουνάς κατέλαβε τη 12η θέση και ο Κωνσταντίνος Ζιντζόβας τη 15η. Τέλος, στους νέους άνδρες ο Διονύσης Δούζας κατέλαβε την 3η θέση.
Σχολιάζοντας τις επιτυχίες των αθλητών τους, οι υπεύθυνοι του συλλόγου επισήμαναν, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Ό,τι και να πούμε γι’ αυτά τα παιδιά, τα λόγια είναι περιττά. Είμαστε περήφανοι για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μας, καθώς και για τον προπονητή μας, Απόστολο Τσοπούρογλου, για τις χαρές και τις συγκινήσεις που μας προσέφεραν. Αυτά τα αποτελέσματα μάς δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια, ώστε να διατηρήσουμε τον σύλλογο ψηλά, στη θέση που του αρμόζει.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και τους γονείς των αθλητών και αθλητριών που είναι κοντά στον σύλλογο. Όλοι μαζί, ενωμένοι, στο τέλος θα βγούμε νικητές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass