Βενετεκίδης προ της ...εστίας

Η ΑΕΛ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2024 12:40

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος των ελπίδων για άνοδο στη Super League 1, αφού στον πρώτο γύρο των πλέι οφ δεν κατάφερε να πάρει ούτε μία νίκη, και ειδικά τα τελευταία λεπτά και των τεσσάρων αγώνων αποδείχθηκαν καταστροφικά. Στις καθυστερήσεις των αγώνων έχει δεχτεί τρία γκολ κάτι που προβληματίζει ως στατιστικό…


Από δω και πέρα, στόχος είναι στον δεύτερο γύρο (αυτή την αγωνιστική έχει ρεπό) η ΑΕΛ να έχει μια αξιοπρεπή πορεία και να μπορέσει να βρίσκεται σε μια λογική απόσταση βαθμών από τον Λεβαδειακό και να διεκδικήσει το απόλυτο των νικών, έστω και αν αντιμετωπίζει εκτός έδρας το φαβορί ανόδου της κατηγορίας τον Λεβαδειακό.
Αυτή τη στιγμή στις προπονήσεις ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης δείχνει ότι θα χρησιμοποιήσει και παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ή δεν είχαν καθόλου, όπως είναι ο 23χρονος Θόδωρος Βενετεκίδης.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Σουλούκος μέχρι τώρα έχει παίξει 28 παιχνίδια, ενώ ο Θεοδωρόπουλος λόγω τραυματισμού μόλις δύο.
Φλέγον θέμα αυτή την περίοδο αποτελεί και η αδειοδότηση για την ομάδα της ΑΕΛ. Πληροφορίες θέλουν να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, με τις οφειλές να ρυθμίζονται ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν η ομάδα αδειοδοτηθεί ξεκινάει με διαφορετικές προϋποθέσεις τη νέα αγωνιστική χρονιά.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές των αγώνων της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 2. Ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας) θα σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι στην Καλαμάτα ανάμεσα στη Μαύρη Θύελλα και την Καλλιθέα.
Κυριακή 14 Απριλίου
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΕΚ Β - Λεβαδειακός (15.00 sl2.muvi.com, Σεραφείδειο): Τσέτσιλας (Γρεβενών), Στεφανής (Καρδίτσας), Τζιουβάρας (Κοζάνης)
Νίκη Βόλου - Μακεδονικός (16.00 sl2.muvi.com, Νεάπολης): Τσατσούλης (Αθήνας), Νικολάου (Αθήνας), Μπύρος (Ευρυτανίας)
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Καλαμάτα - Καλλιθέα (16.00 Action 24, Παραλίας): Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Πάτρας (Μακεδονίας), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)
Ιωνικός - Ηλιούπολη (16.00 sl2.muvi.com, Νεάπολης): Ματσούκας (Αιτ/νίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας / Λευκάδας), Μωυσιάδης (Ηπείρου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass