Νέα εκτός έδρας δοκιμασία για την ΑΕΛ

ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δημοσίευση: 03 Νοε 2020 21:06

Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας δοκιμασία για την ΑΕΛ μέσα σε τέσσερις μέρες, αφού μετά τον Βόλο (αντιμετώπισε τον ΝΠΣ Βόλου το περασμένο Σάββατο, 1-1) ταξιδεύει σήμερα για τα Γιάννενα, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ (17.15) σε εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League.


Ο αγώνας είναι δύσκολος με δεδομένο ότι η ομάδα της Ηπείρου προέρχεται από μεγάλη νίκη επί του Ατρομήτου με 2-0 και έχει ανεβασμένη ψυχολογία αντίθετα με την ΑΕΛ που παρά την ισοπαλία στον Βόλο δεν έμεινε ικανοποιημένη από το τελικό αποτέλεσμα λόγω του αριθμητικού πλεονεκτήματος που είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.
Ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου δεν αναμένεται να έχει αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι του Βόλου, ενώ όπως έγραψε χθες η «ΕτΔ» εκτός αποστολής έμεινε ο Σετσέροβιτς που δεν ικανοποιεί στα τελευταία παιχνίδια με την απόδοσή του.
Στην αποστολή πήρε τους παρακάτω παίκτες: Μπάγιτς, Ντουρμισάι, Γρηγορόπουλο, Ηλιάδη, Κωστή, Μαιδανό, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπέρτο, Μούζεκ, Ναγκί, Νικολιά, Πλατέλλα, Πινακά, Γλυνό, Σπαρβ, Φιλίπ, Τόρζε, Γιούνες, Ζίζιτς, Δάκτυλα, Κοτσιανούλη.
Οι παίκτες θα προπονηθούν στις 12 το μεσημέρι και στις 5 μ.μ. θα αναχωρήσουν για τα Γιάννενα.

 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Τέσσερις παίκτες είδαν την κίτρινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Αυτοί ήταν οι Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Αλέξης Μιχαήλ, Γκάμπριελ Τόρζε και Μανώλης Μπέρτος. Τέλος, θυμίζουμε ότι στο όριο με τρεις είναι ο Φιορίν Ντουρμισάι και ο Αντνάν Σετσέροβιτς και την επόμενη φορά που θα πάρουν κίτρινη κάρτα, θα χάσουν ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της Super League 1.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στη Super League 1 τη σεζόν 2020-2021:
Φιορίν Ντουρμισάι, Αντνάν Σετσέροβιτς 3, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Νίκολα Τρούγιτς, Γκάμπριελ Τόρζε 2, Τιμ Σπαρβ, Στελιάνο Φιλίπ, Γιώργος Μαϊδανός, Αλέξης Μιχαήλ, Μανώλης Μπέρτος, Αλέξανδρος Νικολιάς 1.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΒΡΕΣΚΑΣ
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για τη 2η εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2020-21.
Ο 35χρονος (10/04/1985), Γιώργος Βρέσκας, που διαθέτει συνεργείο με συναγερμούς, με έδρα τη Βέροια, αλλά ανήκει στον Σύνδεσμο Πιερίας, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα γίνει αύριο στις 17:15 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2019-2020 στην εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό (25/01/2020) με 2-0, τη σεζόν 2018-2019, στην εντός έδρας νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού (10/02/2019) για τη Super League, στην εκτός έδρας ήττα με 2-0 στο γήπεδο Περιστερίου για το πρωτάθλημα της Super League από τον Ατρόμητο (22/09/2018) και στην εκτός έδρας νίκη με σκορ 4-0 επί του Απόλλωνα Πόντου (20/12/2018) για το Κύπελλο Ελλάδας.
Βοηθοί του οι Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης), Θεόδωρος Αϊνάλης (Μακεδονίας). Τέταρτος θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας). Διαιτητής VAR o Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας), AVAR ο Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Χρήστος Δαγκής από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΟ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Ολοκληρώνεται σήμερα και αύριο η 2η αγωνιστική της Super League, με τη διεξαγωγή των δύο αναμετρήσεων που είχαν αναβληθεί, προκειμένου να δοθεί επιπλέον χρόνος προετοιμασίας στις δύο νεοφώτιστες ομάδες (ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα). Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (17:15) τον Απόλλωνα Σμύρνης, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, μετά την εκτός έδρας επικράτηση του Σαββάτου (31/10) επί της Λαμίας. Η «ελαφρά ταξιαρχία» αντιμετωπίζει μέσα σε ένα τετραήμερο και τον δεύτερο εκ των «αιωνίων» και θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Τα στιγμιότυπα των αγώνων της Super League τη σεζόν 2020 – 2021 εξασφάλισε η ΕΡΤ, έπειτα από συμφωνία της με τη Forthnet για τα δικαιώματα των αγώνων 13 ποδοσφαιρικών ομάδων (ΑΕΚ, ΑΕΛ, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Βόλος ΝΠΣ, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα 1966 και ΠΑΣ Λαμία 1964). Το κόστος για τα δικαιώματα χρήσης των στιγμιότυπων θα είναι 798.500 ευρώ, πλέον ΦΠΑ. Στη συνέχεια η Forthnet υπέγραψε σύμβαση και με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ...ΣΠΙΤΙ
Χθες η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε ότι οι παρατηρητές, για όσο ισχύουν τα νέα περιοριστικά μέτρα, δεν θα πηγαίνουν στο γήπεδο, αλλά θα βλέπουν τα ματς από την τηλεόραση και θα κρίνουν την απόδοση των ρέφερι.
Αναλυτικά: «Σύμφωνα με τους κυβερνητικούς περιορισμούς που ανακοινώθηκαν σε ολόκληρη την Ελλάδα το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αποφάσισε ότι όλοι οι αγώνες της Super League 1 θα διεξάγονται, μέχρι νεωωτέρας, χωρίς παρατηρητές διαιτησίας εντός των σταδίων.
Καθώς πιστεύουμε ότι αυτό το μέτρο θα ισχύσει βραχυπρόθεσμα, λόγω της συνεχιζόμενης απειλής που αντιμετωπίζουμε όλοι από τον Covid-19, συμφωνήθηκε ότι οι Παρατηρητές Διαιτησίας θα εξακολουθούν να ορίζονται ως “Τηλεοπτικοί Παρατηρητές” αξιολογώντας τους αξιωματούχους διαιτησίας από την ασφάλεια των σπιτιών τους».

 

Χωρίς αγώνες στις γκρίζες ζώνες…

Το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε εκτάκτως χθες οδηγία με την οποία διευκρινίζεται πως στη Θεσσαλονίκη, που θεωρείται γκρίζα ζώνη, δεν θα μπορεί να γίνει καμία αγωνιστική δραστηριότητα. Αυτό σημαίνει πως δεν πραγματοποιούνται ούτε αγώνες ούτε προπονήσεις. Εξαίρεση η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Αϊντχόβεν. Σε τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν ή τα ματς μεταφέρονται σε άλλη έδρα ή αναβάλλονται.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass