Επιστροφή Ογκαστ στον Παναθηναϊκό

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2020 19:55

Και τυπικά παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Ζακ Όγκαστ, καθώς η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε χθες την απόκτηση του Ελληνοαμερικανού σέντερ για 1+1 χρόνια.

Έτσι, ο ύψους 2,08 μέτρων άσος, ο οποίος αγωνίστηκε την τελευταία διετία στην Τουρκία με τη Γαλατασαράι, ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στους «πράσινους», τη φανέλα των οποίων είχε φορέσει και τη σεζόν 2017-18, μετρώντας 6.7 πόντους και 4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα της Basket League. Μάλιστα, την ίδια χρονιά στέφθηκε με τους «πράσινους» πρωταθλητής Ελλάδας.
Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Τουρκία για λογαριασμό της Galatasaray Istanbul, με την οποία είχε δύο εξαιρετικές σεζόν τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα, όσο και στο Eurocup. Την αγωνιστική περίοδο 2019/2020 είχε 13.4 πόντους και 7.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά ματς στο Eurocup.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο απόφοιτος του Νοτρ Νταμ δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ του «τριφυλλιού», καθώς διαθέτει ελληνικό διαβατήριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass