Έφτασε το iPhone SE

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2016 18:12


Ανακοινώθηκε στην επίσημη έκθεση της Apple ένα νέο μοντέλο iPhone, το οποίο θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα στην αγορά. Πρόκειται για το Mini iPhone όπως το αποκαλούν αρκετοί ή με άλλα λόγια το iPhone SE. Η νέα αυτή συσκευή θα είναι ένα μοντέλο το οποίο θα θυμίζει το 5s, αλλά θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά και μέγεθος.

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία πλέον να αποκτήσουν το πιο μικρό κινητό της Apple, το οποίο θα έχει μέγεθος 4 ίντσες και θα είναι το πιο οικονομικό ανάμεσα στα υπόλοιπα iPhone.

Με λογισμικό iOS 9.3, τελευταίας γενιάς chip A9, κάμερα 12 Megapixel και ανάλυση βίντεο 4Κ, είναι μια από τις καλύτερες συσκευές της εταιρίας στην καλύτερη τιμή. Ο επεξεργαστής του είναι δύο φορές πιο ισχυρός από αυτόν του iPhone 5s και η GPU και η κάρτα γραφικών της συσκευής τρείς φορές πιο ισχυρή.

Το νέο iPhone SE δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε το iPhone 6s το οποίο κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στην αγορά. Με αυτό τον τρόπο η εταιρία προσπαθεί να εντάξει στο πελατολόγιο της και νέους καταναλωτές οι οποίοι στο παρελθόν, λόγο του μεγάλου κόστους δεν τολμούσαν να επιλέξουν τα προϊόντα της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass