«Φτυστός ο μακαρίτης»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ»

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2024 12:15

Πρεμιέρα με το έργο της Πένυς Φυλακτάκη «Φτυστός ο μακαρίτης» θα κάνει η Εραστιτεχνική Θεατρική Σκηνή «Ανδρέας Τσατσαρής» στις 11 Μαϊου στις 9.15 το βράδυ στο αμφιθέατρο του 6ου Γυμνασίου-Λυκείου Νεάπολης. Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Άκυ Μητσούλη. Βοηθός σκηνοθ. Ευγενία Μιχάλη.


Οργάνωση παράστασης Ελένη Φασούλα. Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Κώστας Χατζηστεργίου, Γιάννης Χαρισμαΐδης, Κατερίνα Μαργούδα, Αντζυ Χατζηστεργίου, Θάλεια Τσιρωνά, Βίκυ Κουκουλιάφκα, Κίμωνας Μπαχατιρογλου, Αποστόλης Δεδούσης, φωνή: Πάρις Μποντικούλης.
Η υπόθεση του έργου:
Τα χρέη του Μιχάλη Μπεζενόγλου φθάνουν στο ζενίθ, αλλά δεν ευθύνεται ο ίδιος γι’ αυτό. Χρωστάει λόγω… κληρονομικότητας! Ξετυλίγεται έτσι η σπαρταριστή ιστορία μιας κατάρας που περνάει από γενιά σε γενιά. Μια κατάρα που ξεκινάει με μια γέννα στο χωριό, συνεχίζει με μια κηδεία στην πόλη και φτάνει μέχρι τα ιδιαίτερα διαμερίσματα του πρωθυπουργικού γραφείου για να καταλήξει στον καταχρεωμένο Μιχάλη του σήμερα, τελευταίο θύμα μιας… παρεξηγημένης δυναστείας! Με γέλιο και συγκίνηση, η κωμωδία «Φτυστός ο Μακαρίτης» περνάει από την ευτυχία στη δυστυχία, από την πτώχευση στην ανάκαμψη κι από την καταστροφή στον θρίαμβο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass