Εκθεση φωτογραφίας για την κακοποίηση γυναικών

ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΑΡΧΟΝΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΛΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2024 11:04

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση φωτογραφίας «Όταν το Σώμα μου συνάντησε τη βίαιη ψυχή σου» της Σοφίας Αρχοντή, με θέμα την κακοποίηση των γυναικών, ζήτημα διαχρονικό αλλά και ιδιαίτερα επίκαιρο διεθνώς.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο εκδηλώσεων, στο ισόγειο του κτιρίου Σακελλαρίου του Μουσείου Πόλης Δήμου Καρδίτσας και διήρκεσε έναν μήνα, αποτελώντας προορισμό επίσκεψης για πολλές ομάδες μαθητών όλων των βαθμίδων της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης καθώς και μεμονωμένους επισκέπτες. Ιδιαίτερα θεαματικό από την πλευρά της προσέλευσης κοινού ήταν το άνοιγμα, στο οποίο παρευρέθηκαν περισσότερα από 150 άτομα για να δουν την άρτια τεχνικά και ευαίσθητη δουλειά της κ. Αρχοντή, αλλά και να ακούσουν την ψυχολόγο και μέλος του Συλλόγου Φίλων του Μουσείου, κ. Λίλα Παπαβαρσάμη, να αναλύει το καίριο αυτό κοινωνικό θέμα. Ανάμεσά τους ήταν και εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής και δημότες όλων των ηλικιών.
Οι Φίλοι του Μουσείου Πόλης με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν το κοινό για την θερμή υποδοχή της δράσης και υπόσχονται να συνεχίσουν με τον ίδιο δυναμισμό, διοργανώνοντας στο άμεσο μέλλον εκδηλώσεις που δεν θα άπτονται μόνο του πολιτισμού και της ιστορίας, αλλά θα αγγίζουν ευρύτερα κοινωνικά ζητήματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass