«Καλύτερη ζωή με ΣΥΡΙΖΑ και όχι σταθερότητα στον πάτο με τη ΝΔ»

ΤΟΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ, ΕΝΩ ΕΞΗΡΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΔΗΜ. ΚΟΥΡΕΤΑ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2024 17:15

«Χρειάζεται να έχουμε μία καλύτερη ζωή τώρα όπως λέει και ο σύνθημά μας και όχι σταθερότητα στον πάτο που είναι το σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας» τόνισε χθες από τη Λάρισα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θεσσαλία, χθες το απόγευμα βρέθηκε στη Λάρισα όπου μετά την παρουσίαση του βιβλίου για τον Δημήτρη Μητροπάνο σε εκδήλωση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας επισκέφθηκε το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Ταχυδρομείου όπου έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ, ενώ στη συνέχεια, πλαισιωμένος από τον βουλευτή Λάρισας, Βασίλη Κόκκαλη και στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ περπατώντας σε κεντρικούς πεζόδρομους, συνομίλησε με πολίτες.
Στις δηλώσεις του ο κ. Κασσελάκης εξήρε το έργο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημ. Κουρέτα, σημειώνοντας ότι «μόλις είχαμε μια εξαιρετική συνάντηση με τον περιφερειάρχη, τον καλό μου φίλο πλέον κ. Κουρέτα και δεν ξέρετε πόσο υπερήφανος είμαι που υπάρχει προοδευτική κυβέρνηση σε αυτό το επίπεδο της τοπικής αυτοδιοίκησης, για το πόσο καλό και επαγγελματικό έργο κάνει.
Δηλαδή μέχρι και τον σχεδιασμό των αντιπλημμυρικών έργων αυτή η ομάδα μόλις τον έχει κάνει και ζητά να χρηματοδοτηθεί. Δεν παρέλαβε τίποτα από τον προκάτοχό του, το οποίο εγείρει πολλά ερωτήματα. Πού πήγαν όσα χρήματα έχουν σπαταληθεί για αντιπλημμυρικά έργα τα οποία δεν έγιναν». Για να συμπληρώσει πως «το βασικό είναι να μπορέσει να υπάρξει πρόληψη. Είδαμε πώς προετοιμάζεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την Πολιτική Προστασία. Νομίζω ότι πολύ σύντομα η Θεσσαλία θα είναι πρότυπο για όλες τις περιφέρειες, σε ό,τι αφορά το πώς στήνεται η Πολιτική Προστασία και συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις από την Κυβέρνηση».
«ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ»
Για να προσθέσει ότι «χρειάζεται να έχουμε μία καλύτερη ζωή τώρα όπως λέει και ο σύνθημά μας και όχι σταθερότητα στον πάτο που είναι το σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας και αν πραγματικά πιστεύετε ότι ο μόνος τρόπος για να διεκδικήσουμε στην Ευρώπη αυτό το οποίο θέλουμε για την  Ελλάδα είναι η σταθερότητα της Νέας Δημοκρατίας, απλά ακούστε την Ευρώπη, ακούστε τι λέει η Ευρώπη.
Ακούστε την ευρωπαϊκή εισαγγελία που ερευνά τη σπατάλη δυόμισι δις σε ψηφιακές αναθέσεις, ακούστε την Ευρώπη που καταδίκασε το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, μια Ευρώπη που λέει ότι δεν μπορεί να κάνει την έρευνά της στα Τέμπη, την Ευρώπη που τώρα ελέγχει τον ΟΠΕΚΕΠΕ και αυτό δεν είναι αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι η Ευρώπη.
Άρα λοιπόν εάν θέλουμε να διεκδικήσουμε μια και καλύτερη Ευρώπη με λιγότερο λιτότητα, με τα κονδύλια για την κλιματική προσαρμογή την οποία την έχετε ζήσει πολύ σκληρά εδώ στη Θεσσαλία, για μία λύση στο μεταναστευτικό που να φέρνει την Ευρώπη στην ευθύνη που της αρμόζει και όχι η Ελλάδα να γίνεται χώρα αποθήκης αυτών των ταλαιπωρημένων και επίσης μία Ευρώπη η οποία δεν θα παρακολουθεί άφωνη το αιματοκύλισμα στην Παλαιστίνη, η οποία θα πάρει ξεκάθαρη στάση να μπορεί να μπει ένα τέλος σε αυτό το απαράδεκτο αιματοκύλισμα σε αυτή τη σφαγή χωρίς όρια, περιορισμούς, τώρα άμεση κατάπαυση του πυρός και αποκατάσταση της τεράστιας ζημιάς που έχει προκαλέσει το Ισραήλ σε αυτούς τους ανθρώπους. Άρα λοιπόν αυτή την Ευρώπη πιστεύω ότι αξίζουμε, υπάρχει καλύτερη λύση, ο κόσμος έχει τη δυνατότητα στις 9 Ιουνίου να στείλει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα και να μου επιτρέψετε να πω να ανταμείψει και εμάς για τη δουλειά που έχουμε κάνει».
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
«Υπόσχεσή μου είναι ότι αυτή η κοινωνική αντιπολίτευση θα γίνει κοινωνική κυβέρνηση. Οι μέρες που ένας πρωθυπουργός κλείνεται μέσα στους τέσσερις τοίχους του Μαξίμου και όταν βγαίνει στην κοινωνία, όπου πάει όλα είναι φιλτραρισμένα και δεν μπορεί να αφουγκραστεί τα προβλήματα του κόσμου και δεν αφήνει να λογοδοτήσει ο υπουργός του για ενδεχόμενο δόλο, αυτές οι ημέρες θα τελειώσουν. Θα υπάρχει ανθρωπιά, καρδιά και ταπεινοφροσύνη στο Μέγαρο Μαξίμου».
Ερωτηθείς για την ομοφοβική επίθεση στον Βόλο, αποσαφήνισε ότι δεν θα κινηθεί νομικά σε βάρος του 13χρονου παιδιού. Να σημειωθεί ότι στο περιθώριο της επίσκεψης ο κ. Κασσελάκης και ο κ. Κόκκαλης συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους των ιατρών ιδιοκτητών εργαστηρίων, Ράνια Σουλτούκη και Γ. Ράπτη, με τους οποίους και συμφώνησε να συναντηθούν στην Αθήνα με αφορμή και τις κινητοποιήσεις του κλάδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass