Επέστρεψε γεμάτος εμπειρίες ο Απόλλων Λάρισας

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ 4ο CORFU EASTER FOOTBALL FESTIVAL - ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ Κ-10

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2024 11:15

Γεμάτοι εμπειρίες επέστρεψαν από την Κέρκυρα οι μικροί άσοι του Απόλλωνα Λάρισας οι οποίοι μετείχαν στο 4ο Corfu Easter Football Festival.

Το τουρνουά διοργάνωσε η ακαδημία του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα σε συνεργασία με την ΕΠΣ Κέρκυρας και αφορούσε στις ηλικιακές κατηγορίες Κ-8, Κ-10, Κ-12, Κ-14 και Κ-16.
Ο Απόλλων Λάρισας με επικεφαλής τον προπονητή Τάσο Βενέτη έλαβε μέρος με τρία συνολικά τμήματα, ένα στην Κ-12 και δύο στην Κ-10, το ένα εκ των οποίων έφτασε στον ημιτελικό (ηττήθηκε -αν και είχε τέσσερα δοκάρια- από την ΑΕ Ποντίων Βέροιας, η οποία στη συνέχεια κατέκτησε το τρόπαιο). Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο τουρνουά αγωνίστηκαν τμήματα από μεγάλους επαγγελματικούς συλλόγους της Ελλάδας, αλλά και από τη Βουλγαρία.
«Ήταν μία σημαντική εμπειρία για μας. Είναι η πρώτη φορά που μετέχουμε στο συγκεκριμένο τουρνουά και είμαστε ικανοποιημένοι από την αγωνιστική εικόνα των παιδιών. Εκείνο που μας ικανοποιεί ακόμα περισσότερο είναι ότι είχαμε στο πλευρό μας πολλούς γονείς, γεγονός που καταδεικνύει το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις ακαδημίες μας και τις πολύ καλές σχέσεις που αναπτύσσουμε με τους γονείς των παιδιών» δήλωσε ο επικεφαλής της αποστολής των «κυανολεύκων» Τάσος Βενέτης.
Την αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας συνόδευσε και η γραμματέας του συλλόγου Μαίρη Κουπαράνη και οι προπονητές Αθ. Οικονόμου και Κ. Ξύτσας.
Τα 28 παιδιά που ταξίδεψαν στην Κέρκυρα ήταν τα εξής:
Κ-10: Βαζάκας, Μπατζόλας, Αντωνόπουλος, Τσικούρας, Μητσάκος, Καλύβας, Λάμπρος, Μπακάλογλου, Νανούλης, Γρηγορούλης, Εμμανουήλ, Πασιάς
Κ-10 (η ομάδα που έφτασε στον ημιτελικό): Παναγιώτου, Σακάς, Βενέτης, Μητράκας, Λειβαδιώτης, Νιαβής, Αναγνωστάκης
Κ-12: Νούτσι, Λειβαδιώτης, Τσικούρας, Χατζούλης, Αντωνόπουλος, Βαζάκας, Γερογιάννης, Δρίτσας, Μπότης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass