Με συμμετοχή παικτών της Κ-19 οι προπονήσεις της ΑΕΛ

ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ - ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΒΟΣΝΙΑ Ο Ν. ΑΒΡΑΜΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2024 12:15

Με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών από την ομάδα Νέων Κ-19 συνεχίζονται οι προπονήσεις της ΑΕΛ ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό το Σάββατο 11 Μαΐου στις 16:00.

Στο πλαίσιο παρακολούθησης των τμημάτων υποδομής και με δεδομένη την αλλαγή του επόμενου αγώνα στη Λιβαδειά από την Τετάρτη για το Σάββατο 11/5, δόθηκε η ευκαιρία στον τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη να τσεκάρει ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αλλαγή στο καθορισμένο πρόγραμμα της προετοιμασίας. Σήμερα Μ. Παρασκευή οι «βυσσινί» θα έχουν ρεπό, αύριο θα προπονηθούν κανονικά και την Κυριακή του Πάσχα θα απέχουν των υποχρεώσεών τους.
Από τη Δευτέρα του Πάσχα οι προπονήσεις θα επικεντρωθούν στο ματς με τον Λεβαδειακό με στόχο η ομάδα να κλείσει τη σεζόν με νίκη.

 

ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΒΟΣΝΙΑ Ο Ν. ΑΒΡΑΜΟΥΛΗΣ
Με αφορμή την κλήση του Νίκου Αβραμούλη στην Εθνική Κ-16 για το διεθνές τουρνουά στη Βοσνία (8-13 Μαΐου), η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«H ΠΑΕ ΑΕΛ συγχαίρει εκ νέου τον Νίκο Αβραμούλη για την κλήση του στην Εθνική Ομάδα Προ-παίδων Κ16, για αγώνες διεθνούς τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Σαράγεβο 8-13 Μαΐου, με αντιπάλους τις αντίστοιχες ομάδες της Βοσνίας, της Ουγγαρίας και της Σλοβενίας. Είναι ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας αφού ο Νίκος καλείται ξανά ώστε να φορέσει τα γαλανόλευκα. Αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή τη Δευτέρα του Πάσχα.
O Νίκος Αβραμούλης γεννήθηκε 6/8/2008, είναι μέλος της ακαδημίας της ΑΕΛ Κ-17 που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League και ήδη διακρίνεται και φέτος με παρουσία στο Final4 της διοργάνωσης.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών στα τμήματα της ερασιτεχνικής ΑΕΛ και έπειτα αγωνίστηκε δύο χρονιές στην ακαδημία Olympic. Από το 2022 εντάχθηκε στην ακαδημία Κ-15 της ΠΑΕ ΑΕΛ και ήταν αρχηγός της ομάδας που έφτασε στον ημιτελικό της SL K-15. Παίζει στη θέση του κεντρικού αμυντικού.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή μας και στην Εθνική Ομάδα Κ-16» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ο ΑΓΓ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ «ΣΦΥΡΙΖΕΙ» ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ
Ο κ. Άγγελος Ευαγγέλου από την ΕΠΣ Αθηνών ορίστηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Λεβαδειακό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου στις 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης», για την 8η αγωνιστική των Play off της Super League 2 στον Α’ Όμιλο. Βοηθοί του θα είναι οι κ. Αντρέας Φωτόπουλος (Αθηνών) και Γιάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος διαιτητής ο κ. Γιάννης Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Θεοδώρος Τριανταφυλλίδης (Δυτ. Αττικής).
Αναλυτικά οι διαιτητές των Play off και Play out:
PLAY OFF
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Παρασκευή 10 Μαΐου
Μακεδονικός-ΑΕΚ Β (16.00 sl2.muvi.com): Τακίδης (Αθήνας), Βογιατζής (Καρδίτσας), Δανδανόπουλος (Ξάνθης)
Σάββατο 11 Μαΐου
Λεβαδειακός-ΑΕΛ (16.00 sl2.muvi.com): Ευαγγέλου, Φωτόπουλος (Αθήνας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Πέμπτη 9 Μαΐου
Καλλιθέα-Χανιά (16.00 Action 24): Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Ψαρρής (Ζακύνθου), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)
Ηλιούπολη-Καλαμάτα (16.00 sl2.muvi.com): Μπακογιάννης (Αθήνας), Καλλής (Αν. Αττικής), Βισκαδούρος (Ηρακλείου).

 

PLAY OUT
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Τετάρτη 8 Μαΐου
Ηρακλής-Αναγέννηση Καρδίτσας (16.00 sl2.muvi.com): Δραγάτης (Αν. Αττικής), Μάνος, Δεδικούσης (Λάρισας)
Κοζάνη-ΠΑΟΚ Β (16.00 sl2.muvi.com): Κόκκινος (Χαλκιδικής), Σακάλογλου, Καρασαββαΐδης (Καβάλας)
Αιολικός-Καμπανιακός (16.00 sl2.muvi.com, κ.θ.): Γιουματζίδης (Πέλλας), Ζήρδας (Δράμας), Χρυσέλης (Ξάνθης)
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Τετάρτη 8 Μαΐου
Γιούχτας-Παναθηναϊκός Β (16.00 sl2.muvi.com): Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας), Φράγιος (Μακεδονίας), Μαυροκορδόπουλος (Αργολίδας)
Αιγάλεω-Ολυμπιακός Β’ (16.00 sl2.muvi.com, κ.θ.): Στάμος (Ηλείας), Μαυρουδής, Μάτσας (Ηρακλείου)
Παρασκευή 10 Μαΐου
Παναχαϊκή-Διαγόρας (16.00 sl2.muvi.com): Γιούργας (Κέρκυρας), Θανασιάς (Ηπείρου), Σταυρόγλου (Αθήνας)

 

ΠΑΕ ΑΕΛ: «ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΒΥΣΣΙΝΙ…»
«Ήταν Πρωτομαγιά του 1988 όταν η ΑΕΛ έγραψε τη Χρυσή σελίδα της ιστορίας της κι έγινε η πρώτη και μοναδική ομάδα της περιφέρειας που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ με αφορμή την επέτειο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και προσθέτει:
«Αυτό εξασφαλίστηκε και μαθηματικά, μετά από μια σπουδαία χρονιά σε απόδοση και αποτελέσματα, με τη μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή με 1-0 στο στάδιο Αλκαζάρ. Αφού χάθηκαν δεκάδες ευκαιρίες το παιχνίδι έφτασε στο 87′ και η λύτρωση ήρθε από τον αείμνηστο Γιώργο Μητσιμπόνα, που με φανταστικό γυριστό σουτ στην κίνηση, μετά από κεφαλιά ασίστ του Γιάννη Αλεξούλη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Με τη λήξη του αγώνα το Αλκαζάρ ζει στιγμές μοναδικές με την ΑΕΛ να γίνεται η μόνη ομάδα εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης που σπάει το «κατεστημένο» των «μεγάλων» και κατακτά το πρωτάθλημα με προπονητή τον Γιάτσεκ Γκμοχ.
Οι βυσσινί τελείωσαν το πρωτάθλημα με 18 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες, έχοντας τέρματα 51-22.
Πρωτομαγιά του 1988… Απίθανο να υπολογιστεί πως χώρεσε τόσος κόσμος εκείνη την ημέρα στο Αλκαζάρ…
Όλη η Λάρισα, η Θεσσαλία και οι φίλαθλοι στην επικράτεια που αναγνώριζαν τη μεγάλη ΑΕΛ σε ανυπέρβλητη χαρά και ηδονή…
Η πόλη της Λάρισας ξενύχτησε έπειτα για μέρες, γλεντώντας και πανηγυρίζοντας αυτόν τον ανεπανάληπτο άθλο!».ΕΡΑΣ. ΑΕΛ: «36 ΧΡΟΝΙΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1988»
Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ερασιτεχνική ΑΕΛ τονίζοντας τα εξής:
«36 χρόνια μετά κι είναι σαν χθες!
Ήταν Πρωτομαγιά του ‘88 όταν το απίθανο ψαλιδάκι του αείμνηστου αρχηγού της ΑΕΛ Γιώργου Μητσιμπόνα χάριζε το πρωτάθλημα στην μεγάλη ΑΕΛ των ‘80s. Μπορεί να πέρασαν 36 χρόνια αλλά κανείς δεν ξεχνά την ομάδα όνειρο που έκανε περήφανη, όχι μόνο την πόλη της Λάρισας, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα για το ποδόσφαιρο που έπαιζε. Θα είστε πάντα οι ήρωές μας, θα είστε πάντα το παράδειγμα για τα νέα παιδιά που φορούνε την ιερή φανέλα της Α.Ε.Λ.
*Στη φωτ. οι Βασίλης Καραπιάλης και Χρήστος Μιχαήλ κάτω από τον μεγάλο αρχηγό τους, στα αποδυτήρια της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass