Συνάντηση προπονητών και διοίκησης της ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2024 12:00

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Λάρισας κ. Μπουχλαριώτη Δημήτριο πραγματοποίησε η νέα διοίκηση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας.


Ο πρόεδρος της ΕΠΣ ν. Λάρισας ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στον κ. Μπάρδα και στα μέλη του Σ.Π.Π. ν. Λάρισας με τα οποία και συζήτησαν διαφορά θέματα για το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα για τον νέο κανονισμό προπονητών ποδόσφαιρου.
Η συζήτηση ολοκληρώθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, με τον πρόεδρο κ. Μπουχλαριώτη να δείχνει την πρόθεση να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο για να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι προπονητές χρόνια τώρα και θα είναι δίπλα στον Σύνδεσμο Προπονητών και στους προπονητές ποδοσφαίρου.
Από πλευράς Συνδέσμου Προπονητών, το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος Θανάσης Μπάρδας καθώς και τα μέλη Νίκος Ανδρέου, Γιάννης Σιάρκος, Αχιλλέας Μανάκας, Χρήστος Λιάπης, Τσαλάγγας Γιάννης, Ξύτσας Κώστας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass