ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Εκδήλωση για τις Ιογενείς Ηπατίτιδες B και C

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2015 11:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:55

 

Η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τις Ιογενείς Ηπατίτιδες και η ενημέρωσή του για τους τρόπους μετάδοσης, πρόληψης αλλά και έγκαιρης διάγνωσης και θεραπείας των ατόμων που έχουν προσβληθεί ήταν ο στόχος της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο «Χατζηγιάννειο» Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Λάρισας με πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος και της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με την Παθολογική Κλινική και το Ομώνυμο Ερευνητικό Εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) «ΕΞΟΔΟΣ».

Στην εκδήλωση με θέμα «Ιογενείς ηπατίτιδες B & C» μίλησαν ο Σ. Αγαπητός, ταμίας του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» (Ιογενείς Ηπατίτιδες από τη σκοπιά του Έλληνα ασθενούς), η Χ. Θεοδωρίδου, πρόεδρος του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος «ΗΠΑΡχω» (Ιογενείς Ηπατίτιδες και μεταμόσχευση ήπατος) και η Μ. Πεντεδέκα υπεύθυνη Έρευνας του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) «ΕΞΟΔΟΣ» (Ιογενείς ηπατίτιδες και εξάρτηση). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε προβολή οπτικοακουστικού υλικού της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος (Ε.Ε.Μ.Η.) για τις Ιογενείς Ηπατίτιδες.

Την εκδήλωση συντόνιζε ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος Γ.Ν. Νταλέκος, καθηγητής Παθολογίας, διευθυντής Παθολογικής Κλινικής και του Ομώνυμου Ερευνητικού Εργαστηρίου της Ιατρικής Σχολής Π.Θ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass