Νέα αίθουσα υπερήχων στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Καρδίτσας

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2015 22:16 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:59

 

Σε ένα περιβάλλον με καθημερινά δυσεπίλυτα προβλήματα, σε συνδυασμό με την δύσκολη οικονομική κατάσταση του χώρου της υγείας, η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καρδίτσας, δημιούργησε  μια αίθουσα υπερήχων στον χώρο του Τμήματος των Επειγόντων Περιστατικών, προκειμένου να λειτουργήσουν οι  δύο νέοι υπέρηχοι, ένας καρδιολογικής και ένας γενικής χρήσης. Η προμήθεια των υπερήχων έγινε με πόρους ΕΣΠΑ της Δ΄ προγραμματικής περιόδου.

Η  αίθουσα προετοιμάστηκε βάσει των σύγχρονων  προτύπων στέγασης τέτοιων μηχανημάτων και είναι καθ΄ όλα έτοιμη να υποδεχτεί το κοινό. Ήδη εξετάζονται τα περιστατικά, που καταφθάνουν στο Τμήμα Επειγόντων, αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο την περαιτέρω ταλαιπωρία των ασθενών. 

Το παραπάνω εγχείρημα αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη του στόχου «Αναβάθμιση και Εκσυγχρονισμός της βιοιατρικής τεχνολογίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας», ώστε να παρέχεται στους ασθενείς  έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

H Διοικήτρια του Γ.Ν. Καρδίτσας κα Κωνσταντία Δάλλα εξέφρασε την ικανοποίησή της για το παραπάνω έργο, επισημαίνοντας παράλληλα πως στα πλαίσια του Διαγωνισμού «Προμήθεια, Εγκατάσταση & Παραμετροποίηση Εξοπλισμού Τηλεφωνίας PBX (Αναβάθμιση Τηλεφωνικού Κέντρου) το Γ.Ν. Καρδίτσας προχώρησε και σε:

1) Πλήρη αναβάθμιση του Υλικολογισμικού του Τηλεφωνικού Κέντρου «Alcatel OmniPCX Enterprise» του Νοσοκομείου στην πιο πρόσφατη έκδοση της κατασκευάστριας εταιρείας αποκαθιστώντας χρόνια προβλήματα λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου λόγω παλαιότητας. Η αναβάθμιση εξασφαλίζει την επέκταση του χρόνου ζωής του Τηλεφωνικού κέντρου καθώς πλέον υποστηρίζει και μπορεί πλέον με τις κατάλληλες επεκτάσεις να ενσωματώσει στο έπακρο όλες τις νέες τεχνολογίες της αγοράς ενώ το καθιστά πλήρως επεκτάσιμο στο μέλλον.

2) Προμήθεια και παραμετροποίηση 50 επιπλέον νέων αναλογικών εσωτερικών κυκλωμάτων αποκαθιστώντας βλάβες σε σημαντικές υπηρεσίες του Νοσοκομείο.

3) Αποκατάσταση και επαναλειτουργία του συστήματος DECT (ασύρματων τηλεφώνων) του Νοσοκομείου προσφέροντας ευελιξία και αμεσότητα στην επικοινωνία του προσωπικού του Νοσοκομείου.

4) Πλήρη ένταξη του Τηλεφωνικού Κέντρου του Νοσοκομείου στο δίκτυο του Σύζευξης, το οποίο διευκολύνει την επικοινωνία του Νοσοκομείου με όλους τους τομείς της δημόσιας διοίκησης, με σημαντική μείωση κόστους.

5) Επαναπρογραμματισμό του Τηλεφωνικού Κέντρου ώστε να διευκολυνθεί η λειτουργία ορισμένων υπηρεσιών.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass