Ολοκληρώθηκε κατασκευή του Περιφερειακού Ιατρείου Καναλίων

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2015 19:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:45

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής του νέου Περιφερειακού Ιατρείου στα Κανάλια του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Το έργο, το οποίο υλοποιήθηκε με πόρους του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας και προϋπολογισμό 413.000 ευρώ, επισκέφθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο αντιπεριφερειάρχης Αργύρης Κοπάνας, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου κ. Κώστας Καραμπάτσας, ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης Νασίκας και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Το περιφερειακό ιατρείο Καναλίων κατασκευάστηκε σε δημοτικό οικόπεδο εμβαδού 1.782,42 μ2 εντός του οικισμού για να εξυπηρετήσει όλους τους κατοίκους του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Το κτίριο είναι διώροφη οικοδομή. Το υπόγειο είναι εμβαδού 122,53 μ2 με αποθηκευτικούς χώρους. Το ισόγειο είναι εμβαδού 122,53 μ2, όπου βρίσκονται τα δύο εξεταστήρια, ένα γραφείο ιατρών, χώρος αναμονής για το κοινό, WC κοινού - προσωπικού και ατόμων με ειδικές ανάγκες. Ο όροφος εμβαδού 96,15μ2 θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος προσωρινής διαμονής του εφημερεύοντος ιατρού. Το ποσό σύμβασης ανήλθε στις 222.365,62 € (με ΦΠΑ). Για την οριστική παράδοση του έργου απομένουν από το Γ.Ν. Βόλου οι συνδέσεις του Περιφερειακού Ιατρείου με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass